Κόσμος

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης από “Μακεδονομάχος” έγινε… “Βορειομακεδονομάχος”

«Αφού ανέβηκε στο κύμα των συλλαλητηρίων κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, αφού λοιδόρησε όσους την υπέγραψαν, αφού φλόμωσε τους ψηφοφόρους του στα ψέματα ο Κυριάκος Μητσοτάκης τώρα εμφανίζεται έτοιμος να κάνει “δουλειές” με τη Βόρεια Μακεδονία», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζει πως «μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι ο κ. Μητσοτάκης παρίστανε τον “Μακεδονομάχο”, σήμερα μάθαμε διά στόματος του κ. Ζάεφ πως τώρα έχει γίνει “βορειομακεδονομάχος” και δίνει μάχες υπέρ της γειτονικής χώρας στην Ευρώπη».

click4more: Κλειστά σχολεία λόγω κορονοϊού – Όλη η λίστα από το υπουργείο Παιδείας

Ο ΣΥΡΙΖΑ «καλωσορίζει» τον κ. Μητσοτάκη «στον ρεαλισμό που πραγματικά συμβάλλει στη σταθερότητα και ενισχύει το ρόλο της Ελλάδας στην περιοχή, και περιμένουμε τις επόμενες μέρες τα επιχειρήματα τόσο του ίδιου όσο και όλων των βουλευτών της ΝΔ στη Βουλή για την κύρωση των συμφωνιών με τη Βόρεια Μακεδονία που κατέθεσαν χθες το βράδυ». Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ «ευχαριστεί» τον κ. Μητσοτάκη «που προσχωρεί στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της Βόρειας Μακεδονίας, αναγνωρίζοντας ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν η μόνη συμφέρουσα λύση, η οποία μας έβγαλε από το διπλωματικό τέλμα δεκαετιών».

«Θα πρέπει να του αναγνωρίσουμε», καταλήγει οι ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, «ότι σε κάτι έχει συνέπεια, επιβεβαιώνει καθημερινά στους Έλληνες πολίτες ότι είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας που έχει περάσει από τη χώρα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αποκαλύψεις στη δίκη του βαρυποινίτη, της 37χρονης Νάταλι και του «εισπράκτορα» στην Κύπρο - Τα τηλεφωνήματα από το κελί, οι θυρίδες και ο πίνακας μεγάλης αξίας
Ο βαρυποινίτης Γιώργος Ζαβράντωνας και η 37χρονη Νάταλι Τζιαπούρα κατάφεραν να κερδίσουν πάνω από 1.000.000 ευρώ, μέσα σε μόλις 6 μήνες
Νάταλι Τζιαπούρα
Σε ελληνόκτητο πλοίο η επίθεση στην Ερυθρά Θάλασσα ανοιχτά της Υεμένης – Δέχτηκε ρουκέτες και αναχαίτισε drones
Το ελληνόκτητο πλοίο υπέστη σημαντικές ζημιές και το πλήρωμα - ανάμεσα στο οποίο δεν υπάρχουν Έλληνες, δέχθηκε εντολή να το εγκαταλείψει για λόγους ασφαλείας
Φωτογραφία αρχείου
Συγκλονίζει 27χρονος που πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει την οικογένειά του στο Τέξας - «Συγγνώμη, δε θα τα καταφέρω, σας αγαπώ»
Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να σώσει την οικογένειά του, έσπασε με γροθιά ένα παράθυρο, κόβοντας μία αρτηρία, με συνέπεια να πεθάνει από αιμορραγία
Τέξας
1