Ελλάδα

Ιανός: Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Πότε θα βρέξει στην Αττική

Ο “Ιανός” συνεχίζει να σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του, με την ΕΜΥ να επικαιροποιεί το δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Στην Αττική ο κύριος όγκος της βροχής αναμένεται να πέσει το βράδυ της Παρασκευής μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου.

Αναλυτικά το δελτίο από την ΕΜΥ

1. Την Παρασκευή (18-09-2020) ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από πολύ θυελλώδεις ανέμους θα επηρεάσουν τα νησιά του Ιονίου – από την Λευκάδα και νοτιότερα – την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα – κυρίως την κεντρική – και την Εύβοια. Στα νησιά του Ιονίου τα πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένηση προς το βράδυ.

Στην Αττική οι βροχές και οι καταιγίδες θα ενταθούν το βράδυ και θα διατηρηθούν με μεγάλες εντάσεις κατά διαστήματα μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου. Στην περιοχή της Εύβοιας έντονα φαινόμενα θα έχουμε κατά τη διάρκεια της νύχτας προς το Σάββατο.

2. Το Σάββατο (19-09-2020) θα συνεχίζει να επηρεάζεται το νότιο Ιόνιο, η Πελοπόννησος και η ανατολική Στερεά, ενώ ανάλογα φαινόμενα θα σημειωθούν στις δυτικές Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, από το απόγευμα στο νότιο Ιόνιο και την ανατολική Στερεά και από το βράδυ στη βόρεια Πελοπόννησο.

3. Την Κυριακή (20-09-2020) έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν, μέχρι νωρίς το πρωί τη νότια Πελοπόννησο και μέχρι το απόγευμα την Κρήτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Πανίσχυροι άνεμοι αγγίζουν τα 9 μποφόρ – Έντονη κακοκαιρία σε Ήπειρο, δυτική Ελλάδα και νησιά του Ιονίου
Η θερμοκρασία θα φτάσει στο βόρειο Ιόνιο και τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τους 18 με 19 βαθμούς (στα βορειοδυτικά τους 12 με 15), στην υπόλοιπη χώρα τους 19 με 21 και τοπικά στη νότια νησιωτική χώρα τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αποχώρησαν από τα δικαστήρια Πάτρας οι 3 συλληφθέντες για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου
Πρόκειται για τους τρεις που εξαρχής είχαν ταυτοποιηθεί από τις διωκτικές αρχές της αχαϊκής πρωτεύουσας, ενώ έχουν απασχολήσει την αστυνομία και στο παρελθόν
Ο 30χρονος που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στην Πάτρα