Κόσμος

ΗΠΑ: Ακυρώθηκε το δεύτερο ντιμπέιτ Τραμπ – Μπάιντεν

Το δεύτερο ντιμπέιτ ανάμεσα στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν, που είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Πέμπτη 15 Οκτωβρίου ακυρώθηκε.

Αυτό ανακοίνωσε η ανεξάρτητη επιτροπή που είναι αρμόδια για τη διοργάνωση των προεδρικών ντιμπέιτ, σημειώνοντας πως οι προεκλογικές εκστρατείες των δύο υποψηφίων ανακοίνωσαν “άλλα σχέδια για αυτή την ημερομηνία”.

“Είναι πλέον προφανές ότι δεν θα διεξαχθεί μια τηλεμαχία στις 15 Οκτωβρίου και η επιτροπή θα στρέψει την προσοχή της στις προετοιμασίες για το τελικό προεδρικό ντιμπέιτ που είναι προγραμματισμένο για τις 22 Οκτωβρίου”, υπογραμμίζεται.

Μετά την ανακοίνωση της μόλυνσης του Αμερικανού προέδρου με την Covid-19, η επιτροπή μετέτρεψε την δεύτερη προεδρική τηλεμαχία, που επρόκειτο να γίνει στο Μαϊάμι της Φλόριντα, σε ένα εικονικό ντιμπέιτ, κάτι που ο Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο με Τραμπ και Επστάιν να ξεφαντώνουν στη Φλόριντα – «Είναι πολύ διασκεδαστικό να είσαι μαζί του» έλεγε ο νυν Πρόεδρος των ΗΠΑ
Ο Τραμπ και ο «μαστροπός των ισχυρών» ταξίδευαν μεταξύ Νέας Υόρκης και Παλμ Μπιτς με ιδιωτικά τζετ και έπαιρναν μέρος σε πάρτι με νεαρές γυναίκες στο Μαρ-α-Λάγκο
Τζέφρι Επστάιν, Ντόναλντ Τραμπ
Παλαιστίνιος ο άνδρας που επιτέθηκε με καρέκλα σε ραβίνο στη Γαλλία - «Βρέθηκα στο έδαφος, ένιωσα αίμα να τρέχει»
Ο ραβίνος είπε πως είναι συνηθισμένος «σε όχι και τόσο φιλικά βλέμματα, κάποιες δυσάρεστες λέξεις, κόσμος να περνάει από δίπλα του και να φτύνει στο έδαφος»
Ο Γάλλος ραβίνος Elie Lemmel μετά την επίθεση που δέχθηκε σε βεράντα καφετέριας στο προάστιο Neuilly-sur-Seine του Παρισιού