Κόσμος

Κορονοϊός: Σε καραντίνα για μια βδομάδα η Μπριζίτ Μακρόν!

Σε επαφή με άνθρωπο που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ήρθε η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου, Μπριζίτ Μακρόν.

Το περιστατικό, όπως αναφέρει η Figaro, σημειώθηκε την Πέμπτη, 15.10.2020, με αποτέλεσμα να παρθεί η απόφαση η Μπριζίτ Μακρόν να παραμείνει σε καραντίνα για τουλάχιστον επτά ημέρες.

Δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής περισσότερες πληροφορίες γνωστές σχετικά με την επαφή της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, ωστόσο έγινε γνωστό πως είναι ασυμπτωματική.

«Η Mπριζίτ Μακρόν ήρθε σε επαφή την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου με άτομο που διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό σήμερα και παρουσιάζει συμπτώματα της ασθένειας. Σύμφωνα με τις οδηγίες των υγειονομικών Αρχών, θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό για 7 ημέρες. Η Mπριζίτ Μακρόν δεν έχει εμφανίσει κανένα σύμπτωμα» ανέφεραν πηγές της γαλλικής προεδρίας στα ΜΜΕ της χώρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: Το Ισραήλ αλλάζει «την όψη της Μέσης Ανατολής» με τα χτυπήματα στο Ιράν    
«Εξοντώσαμε τους υπεύθυνους ασφαλείας του Ιράν, συμπεριλαμβανομένων τριών επικεφαλής του γενικού επιτελείου, του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών»
Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Νέα επίθεση του Ιράν σε Τελ Αβίβ και Χάιφα – «Το Ισραήλ έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου στην Τεχεράνη»
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αραγτσί δήλωσε πως οι ιρανικές ένοπλες δυνάμεις θα εξακολουθήσουν να χτυπούν το Ισραήλ έως ότου σταματήσει τις επιθέσεις στην Τεχεράνη
Ιρανοί παρακολουθούν τις φλόγες από ισραηλινή επίθεση στην στην Τεχεράνη
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
2