Ελλάδα

Βερβεσός για το πάρτι: Έκανα ότι έπρεπε, τώρα με στοχοποιούν

Μέσω ανάρτησης του, στη προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Δημήτρης Βερβεσός, κάνει λόγο για “ευθεία στοχοποίηση του προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων επιδιώξεων” με αφορμή το σάλο που έχει προκληθεί για το “πάρτι” γενεθλίων στο γραφείο του, στον Δ.Σ.Α. “Η συνεχιζόμενη απηνής δημόσια διαπόμπευσή μου από ορισμένους κύκλους για τέταρτη συνεχή μέρα είναι προφανές ότι υπερβαίνει τα όρια της συνήθους προβολής του θέματος και της έντονης κριτικής σε δημόσια πρόσωπα και παραβιάζει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τρίτων, μη δημοσίων και δη στενών συγγενικών μου προσώπων” τονίζει ο κ. Βερβεσός.

Αναλυτικά, η νέα απάντηση του Δημ. Βερβεσού μέσω ανάρτησης στο Facebook για το “πάρτι” στο γραφείο του έχει ως εξής :

“Αναφορικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα στο γραφείο μου στις 20.11.2020 οφείλω να ενημερώσω τους συναδέλφους μου αναλυτικά για τα παρακάτω :
1) Από την πρώτη στιγμή ΔΗΜΟΣΙΑ, όπως γνωρίζετε, αναγνώρισα το σφάλμα που έγινε και την ευθύνη που μου αναλογεί τόσο έναντι του δικηγορικού σώματος όσο και έναντι της κοινωνίας (επισυνάπτεται η σχετική δήλωση).
2) Επειδή η αναγνώριση ευθύνης δεν πρέπει να είναι μόνο ρηματική αλλά πρέπει να είναι και έμπρακτη :
α) Ήδη από την Κυριακή της 22/11/2020 το πρωί με επιστολή μου προς τον κατά νόμο αρμόδιο Πρόεδρο του Πειθαρχικού Τμήματος, προ πάσης εντολής διενέργειας ποινικής προκαταρτικής εξέτασης, ζήτησα την πειθαρχική διερεύνηση του συμβάντος, όπερ και εγένετο άμεσα στις 23/11/2020.(επισυνάπτεται το σχετικό mail)

click4more: Πειθαρχική έρευνα για το “πάρτι” Βερβεσού στον ΔΣΑ

β) Τέθηκα στη διάθεση της Δικαιοσύνης με δημόσια δήλωσή μου το ίδιο απόγευμα, δηλώνοντας ρητά και κατηγορηματικά ότι ο νόμος ισχύει έναντι όλων χωρίς καμία εξαίρεση. (επισυνάπτεται η σχετική δήλωση).
γ) Τη Δευτέρα 23/11/2020 συγκάλεσα σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ για τις 25/11/2020 προκειμένου να συζητηθεί σε θεσμικό επίπεδο το θέμα. (επισυνάπτεται η ημερήσια διάταξη).
δ) Την Δευτέρα 23/11/2020 όλοι οι παρευρισκόμενοι συγγενείς και συνεργάτες υπεβλήθησαν σε έλεγχο διάγνωσης για τον κορωνοϊό covid-19 και τα αποτελέσματα όλων είναι αρνητικά.
3) Περαιτέρω, τη Δευτέρα 23/11/2020 ο χώρος του γραφείου του ΔΣΑ απολυμάνθηκε από συνεργείο με δαπάνες μου. (επισυνάπτεται βεβαίωση εργασιών). Σημειώνω ότι όλοι οι χώροι του Συλλόγου για λόγους πρόληψης και προστασίας των εργαζομένων και των συναδέλφων απολυμαίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

click4more: Προκαταρκτική εξέταση για το πάρτι γενεθλίων του Βερβεσού

4) Μετά ταύτα, η συνεχιζόμενη απηνής δημόσια διαπόμπευσή μου από ορισμένους κύκλους για τέταρτη συνεχή μέρα είναι προφανές ότι υπερβαίνει τα όρια της συνήθους προβολής του θέματος και της έντονης κριτικής σε δημόσια πρόσωπα και παραβιάζει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τρίτων, μη δημοσίων και δη στενών συγγενικών μου προσώπων.
5) Δεν καταλείπεται πλέον καμία αμφιβολία σε κάθε καλόπιστο τρίτο ότι, με αφορμή το εν λόγω δυσάρεστο περιστατικό, επιχειρείται ευθεία στοχοποίησή μου προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων επιδιώξεων.
Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι, θα είμαι παρών και θα συνεχίσω το έργο μου και ιδίως στην πρωτόγνωρη και ιδιαίτερα δύσκολη σημερινή συγκυρία, στην κατεύθυνση επίλυσης των καθημερινών προβλημάτων του κλάδου”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα δεδομένα για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου - Ισχαιμικό επεισόδιο «δείχνουν» οι ιστολογικές εξετάσεις του 39χρονου
Οι ιστολογικές εξετάσεις εστιάζονται στο συμπέρασμα ισχαιμικού επεισοδίου, δηλαδή να πέθανε ο 39χρονος από κάποιο πρόβλημα στην καρδιά, λόγω εξάντλησης και υποθερμίας
Ο Βασίλης Καλογήρου και το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του
Η Ειρήνη Μουρτζούκου ξανά μαζί με τη μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη – Που εστιάζονται οι έρευνες για τον θάνατο του Παναγιωτάκη
Η Ειρήνη Μουρτζούκου είναι ξανά μαζί με την μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη, παρά το γεγονός πως μέχρι και πριν λίγο καιρό την κατηγορούσε...
Ειρήνη Μουρτζούκου
«Δεν είναι αυτό το πόδι μου» ούρλιαζε σε κατάσταση σοκ ο 16χρονος που τραυματίστηκε από φορτηγό στον Μαραθώνα
«Καθόμουν στο πεζοδρόμιο και κανονικά το φορτηγό έπρεπε να είχε στρίψει. Δεν έστριψε, ήρθε ευθεία προς εμένα με πολύ ταχύτητα», περιγράφει ο 16χρονος μαθητής
Το σημείο του τροχαίου στη Λεωφόρο Μαραθώνος
«Πυρά» Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για τα Τέμπη - «Ποιόν εξυπηρετείτε;»
«Για ποιον λόγο κύριε Κασελάκη, μιλάτε για ενδεχόμενο συσχετισμό των ελαιών σιλικόνης μετασχηματιστών της Siemens με την Πυρόσφαιρα που στέρησε το οξυγόνο και κατέκαψε τα παιδιά μας;» γράφει η Μαρία Καρυστιανού
Η Μαρία Καρυστιανού και ο Στέφανος Κασσελάκης 8
«Ποιός πείραξε τον άντρα μου» ούρλιαζε η γυναίκα του 43χρονου Σπύρου Σέββου που βρέθηκε απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του στο Κερατσίνι
Ο 43χρονος ψυκτικός, που ήταν πατέρας ενός 9χρονου κοριτσιού εντοπίστηκε νεκρός από την αδερφή της γυναίκας του, ενώ δίπλα του βρέθηκε κι ένα χειρόγραφο σημείωμα, που ανέφερε: «σας αγαπάω, συγγνώμη για όλα»
Ο Σπύρος Σέββος 6