Πολιτική

Μητσοτάκης από τον Εύοσμο: Ξεκινάμε μεγάλη εκστρατεία για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού (video)

Στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου (ΚΥΑΤ) Ευόσμου βρέθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί στις μονάδες υγείας της Θεσσαλονίκης.

Απευθυνόμενος στα μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε την έναρξη μίας μεγάλης εκστρατείας για τον εμβολιασμό των πολιτών, για την αναγκαιότητα του οποίου τόνισε ότι θα μιλήσουν οι ειδικοί. Υπογράμμισε δε, ότι θα είναι δωρεάν και δεν θα είναι υποχρεωτικό, ωστόσο είναι απαραίτητο να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να το κάνει.

Ο Πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου Υγείας, καθώς και στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες που αναμένεται να λειτουργήσουν ως εμβολιαστικά κέντρα, όταν το εμβόλιο τεθεί στην κυκλοφορία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε για τον σχεδιασμό και την οργάνωση των εμβολιαστικών κέντρων και δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το επίπεδο του ΚΥΑΤ Ευόσμου.

Click4more: Κορονοϊός: Σοκ με 121 νεκρούς, 606 διασωληνωμένους και 1747 νέα κρούσματα σήμερα!

Παράλληλα, ενημερώθηκε από τον επικεφαλής του Κέντρου Υγείας για τις πέντε έτοιμες αίθουσες, που θα λειτουργήσουν ως εμβολιαστικά κέντρα, όπως και τις τέσσερις ακόμη που έχουν διαμορφωθεί στις Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ). Σκοπός είναι τα εννέα συνολικά εμβολιαστικά κέντρα να πραγματοποιούν εκατό εμβολιασμούς ημερησίως.

Μιλώντας ο Πρωθυπουργός προς το υγειονομικό προσωπικό, αφού τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους, είπε: “Παίξατε και παίζετε καθοριστικό ρόλο στην αντιμετώπιση του κορονοϊού και θα είστε εσείς αυτοί που θα παίξετε καθοριστικό ρόλο μετέπειτα στον εμβολιασμό του πληθυσμού. Το πολυδύναμο κέντρο στο οποίο βρίσκεστε είναι υποδειγματικό. Εύχομαι καλή δύναμη και να προσέχετε!”.

Παρακολουθήστε την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης:

 

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός και είχαν μία σύντομη συνομιλία, ενώ ο Δήμαρχος απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στον Πρωθυπουργό να επισκεφθεί το Δήμο, προκειμένου να τον ενημερώσει για τα τοπικά ζητήματα, τα οποία αφορούν στη βελτίωση της ζωής των δημοτών.

Click4more: Ραγδαίες εξελίξεις: Εγκρίνει άμεσα το εμβόλιο της Pfizer η Βρετανία!

Στο Κέντρο Υγείας τον Πρωθυπουργό συνόδευσαν ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, και οι διοικητές της 3ης και 4ης ΥΠΕ, Παναγιώτης Μπογιατζίδης και Δημήτρης Τσαλικάκης, αντίστοιχα, ενώ από τη μονάδα στην υποδοχή ήταν ο Υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ, Κωνσταντίνος Χρίστογλου, με τον αναπληρωτή διευθυντή επιστημονικής λειτουργίας του ΚΥΑΤ Ευόσμου, Αντώνη Ασημακόπουλο, και από πλευράς Δήμου η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και ΚΕΠ, Φωτεινή Δεβετζή-Πεσματζόγλου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθηνά Παμπουκίδου και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Χρήστος Δεμερτζής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: «Δείτε μια φωτογραφία του Πίρι Ρέις και θα καταλάβετε γιατί δεν συζητήθηκε στο ΚΥΣΕΑ»
«Η άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων εντάσσεται στον κύκλο των αιφνιδιαστικών ασκήσεων που διεξάγονται κάθε χρόνο, δεν έχουν σχέση με το Πίρι Ρέις, που δεν απασχόλησε το ΚΥΣΕΑ» σημείωσε
Ο Νίκος Δένδιας
1
Ανδρέας Λοβέρδος για την ένταξή του στη ΝΔ: Επιλογή μου να στηρίξω τη σταθερότητα – Οι πολίτες δεν βλέπουν τον Νίκο Ανδρουλάκη ως εναλλακτική
«Δεν φοβάμαι τίποτα. Ο πολιτικός είναι για να σκέφτεται και να δρα, όχι να φοβάται. Με τον κ. Μητσοτάκη, είχαμε συμφωνήσει πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν είτε λίγο πριν, είτε λίγο μετά τη ΔΕΘ», επεσήμανε.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος
101
Τέσσερις μήνες αναμονής στον ΣΥΡΙΖΑ για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα: Οι σύμμαχοι και οι αντίπαλοι
Ο πρώτος που το έκανε ήταν ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος είπε ότι δεν θα πρέπει να γίνει άλλη διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ, χρεώνοντας με τον τρόπο του στον Αλέξη Τσίπρα μία νέα εσωκομματική κρίση
Ο Αλέξης Τσίπρας 2
Όλο το παρασκήνιο της προσχώρησης του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - Η «μάχη» του κέντρου από τη ΝΔ
Ο Α. Λοβέρδος είχε εδώ και πολύ καιρό επαφές με την Πειραιώς, ενώ ήδη από τα μέσα Ιουλίου, σε συνέντευξή του είχε δηλώσει σιβυλλικά ότι «στις επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές ως υποψήφιος θα είμαι παρών»
Ανδρέας Λοβέρδος και Κυριάκος Μητσοτάκης 22