Οικονομία

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ

Την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ υπέβαλε μετά από τρία χρόνια θητείας, ο κ. Άρης Ξενόφος, εξηγώντας ότι «αισθάνομαι πλέον την ανάγκη να αναζητήσω νέες δημιουργικές προκλήσεις στον επαγγελματικό στίβο».

Έχοντας ολοκληρώσει μια θητεία τριών ετών στη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, η οποία συνοδεύτηκε από επιτυχία στην αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων του ελληνικού δημοσίου, όπως ενδεικτικά η πώληση του 67% του ΟΛΘ, η πώληση του 5% του ΟΤΕ, η επέκταση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η πώληση του ΔΕΣΦΑ, η παραχώρηση της μαρίνας Χίου, η πώληση της ΕΕΣΣΤΥ, ο κ. Ξενόφος αποχωρεί από το Ταμείο για να επιστρέψει στον ιδιωτικό τομέα.

Ο κ. Ξενόφος σε δήλωση του ανέφερε «έχοντας διοικήσει δύο από τα σημαντικότερα θεσμικά ταμεία, το ΤΧΣ και το ΤΑΙΠΕΔ, αισθάνομαι πλέον την ανάγκη να αναζητήσω νέες δημιουργικές προκλήσεις στον επαγγελματικό στίβο. Ευχαριστώ θερμά την πολιτική ηγεσία και το προσωπικό του Ταμείου για την στήριξη και την άριστη συνεργασία».

Το ΤΑΙΠΕΔ από την πλευρά του, ευχαριστεί τον κ. Ξενόφο για την πολύτιμη προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του εγχειρήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Ευλογιά αιγοπροβάτων: Κρίσιμο το δίμηνο έως το Πάσχα – Μηδενική χαλάρωση στα μέτρα, ενίσχυση επιτήρησης και εντατικοί έλεγχοι
Από τον Αύγουστο του 2024 έως και τις 8 Μαρτίου 2026 έχουν καταγραφεί συνολικά 2.128 επιβεβαιωμένα κρούσματα, 2.636 εκτροφές και 484.135 θανατώσεις αιγοπροβάτων
Πρόβατα