Ελλάδα

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Πρόστιμα πάνω από 520.000 ευρώ και λουκέτο σε 5 επιχειρήσεις

Σε συνολικά 85.150 ελέγχους για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων προχώρησαν την Παραμονή Πρωτοχρονιάς οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες (ΕΛ.ΑΣ., Λιμενικό Σώμα, ΔΙΜΕΑ, Δημοτική Αστυνομία, Σ.ΕΠ.Ε. και Ε.Α.Δ.).

Όπως γνωστοποίησε η Εθνική Αρχή Διαφάνειας, διαπιστώθηκαν 1.683 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού, επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 527.050 ευρώ, ενώ πέντε επιχειρήσεις υποχρεώθηκαν να αναστείλουν τη λειτουργία τους για διάστημα 15 ημερών.

Από τους 85.150 ελέγχους, οι 77.940 πραγματοποιήθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία. Οι κυριότερες παραβάσεις, δε, αφορούσαν μη χρήση μάσκας, μη τήρηση ειδικών όρων λειτουργίας των επιχειρήσεων και μη νόμιμη μετακίνηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με λουλούδια και κεριά στον τόπο του εγκλήματος στη Χαλκίδα αποχαιρετούν τον 20χρονο Μάριο που δολοφονήθηκε στο οπαδικό επεισόδιο
Στον ανακριτή οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του νεαρού - Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 8 συλλήψεις και έχουν κατασχεθεί τα αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι 2 παρέες αλλά και ένα στυλιάρι
Φίλοι και γνωστοί αποχαιρετούν με λουλούδια τον 20χρονο