Επιχειρήσεις

Επτά εταιρίες από Ελλάδα και Κύπρο συμμετείχαν στη Διεθνή Έκθεση Αρχιτεκτονικής που διεξήχθη ψηφιακά

Με επτά εταιρίες από την Ελλάδα και την Κύπρο ολοκληρώθηκε η Διεθνής Έκθεση Αρχιτεκτονικής, Δομικών Υλικών και Συστημάτων, BAU 2021, η οποία πραγματοποιήθηκε ψηφιακά στις 13 με 15 Ιανουαρίου 2021 από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Πιο συγκεκριμένα, την Ελλάδα και Κύπρο εκπροσώπησαν οι εταιρείες A.C. Technometal Ltd, Alumil SA, ISOMAT SA, NEOTEX S.A., ORAMA MINIMAL FRAMES Ltd, PETROCOLL S.A. και THRAKON. 

Σημειώνεται ότι στη BAU Online 2021, η οποία -λόγω της πανδημίας- διήρκεσε μόλις τρεις ημέρες, έλαβαν μέρος συνολικά 247 εκθέτες από 29 χώρες, συμμετείχαν 38.325 ενδιαφερόμενοι από 138 χώρες και πραγματοποιήθηκαν 4.316 Β2Β συναντήσεις. Η BAU Online προσέφερε 1.495 live παρουσιάσεις, ενώ το συνεδριακό πρόγραμμα αποτελούνταν από 31 forums, όπου συμμετείχαν 150 ειδικοί του κλάδου και αναπτύχθηκαν θέματα όπως: ψηφιοποίηση, προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής, πόροι και ανακύκλωση, «στέγαση» του μέλλοντος και αντίκτυπος της πανδημίας στην αρχιτεκτονική και στον κατασκευαστικό κλάδο.

Η επόμενη BAU θα ανοίξει τις πύλες της από τις 9 έως τις 14 Ιανουαρίου 2023 στον Εκθεσιακό Οργανισμού του Μονάχου.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την BAU, να απευθύνεται στο Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Επιχειρήσεις: Περισσότερα άρθρα
Συνεργασία ΔΕΗ και Hydropower Sustainability Alliance για την ενίσχυση των πρακτικών βιωσιμότητας στην υδροηλεκτρική παραγωγή
Τον Μάιο του 2025, στο πλαίσιο της επίσημης έναρξης της συνεργασίας των δύο εταιρειών, ανώτατα στελέχη του HSA επισκέφθηκαν τη διοικητική ομάδα του Ομίλου ΔΕΗ
Κρεμαστά