Ελλάδα

Ποια σχολεία είναι κλειστά λόγω κορονοϊού – Ανοίγουν την 1η Φεβρουαρίου Γυμνάσια και Λύκεια

ΣΧΟΛΕΙΑ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Ανοίγουν την 1η Φερβρουαρίου 2021 τα Γυμνάσια και τα Λύκεια όλης της χώρας. Ποια δημοτικά σχολεία είναι κλειστά λόγω κορονοϊού.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Μετά από σχεδόν 2,5 μήνες με τηλεκπαίδευση, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια όλης της χώρας ανοίγουν την 1η Φεβρουαρίου 2021. Μαθητές και καθηγητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επιστρέφουν στις αίθουσες, με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων αλλά και με σοβαρές επιφυλάξεις για τους ενδεχόμενους κινδύνους.

Και ενώ όλοι συμφωνούν ότι τα σχολεία πρέπει να είναι ανοιχτά, εκφράζονται σοβαρές ενστάσεις για το εάν έχει γίνει ό,τι είναι δυνατό, ώστε να είναι και ασφαλή.

Σε όλες τις κόκκινες περιοχές, στις οπποέις έχουν επιβληθεί και αυστηρά περιοριστικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, οι μαθητές του Γυμνασίου θα επιστρέψουν στα σχολεία τους, ενώ εκείνοι του Λυκείου θα συνεχίσουν την τηλεκπαίδευση.

Να σημειωθεί ότι τα φροντιστήρια, τα κέντρα ξένων γλωσσών, τα Πανεπιστήμια, τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, τα ΙΕΚ και τα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης θα παραμείνουν μέχρι νεωτέρας σε εξ’ αποστάσεως λειτουργία.

Δείτε ΕΔΩ ποια σχολεία είναι κλειστά λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

(Η σχετική λίστα με τα σχολεία ανανεώνεται συνεχώς από το Υπουργείο Παιδείας)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός αύριο: Τοπικές βροχές και καταιγίδες με λίγα χιόνια στα δυτικά και βόρεια ορεινά – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά - Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ
Πλημμύρα
Ο Παύλος Ντε Γκρες με γαλανόλευκη γραβάτα, η Μαρί Σαντάλ και ο Νικόλαος Ντε Γκρες στην έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
Οι τρεις τους παρακολούθησαν τη φαντασμαγορική τελετή από τις εξέδρες, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή - Χαμόγελα και ενθουσιασμός στις εξέδρες του «Σαν Σίρο»
Ο Παύλος Ντε Γκρες, η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ και ο αδελφός του, Νικόλαος Ντε Γκρες στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2026 στο στάδιο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου
6
Καρυστιανού για την τραγωδία στη Χίο: «Η λέξη εισβολή μετατράπηκε σε εισβολείς, οτιδήποτε λέω δολίως παρερμηνεύεται»
«Ας αναλογιστούμε ποιες συντεχνίες και "ελίτ" αδιαφορούν υποκριτικά για τον άνθρωπο και την ασφάλειά του και μετατρέπουν την Ελλάδα σε επί πληρωμή "αποθήκη ψυχών"» γράφει η Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού 20