Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Σήφη Βαλυράκη: Με το ήθος του άφησε αποτύπωμα στη δημόσια ζωή

Για το ήθος του Σήφη Βαλυράκη και τους αγώνες του για τη Δημοκρατία κατά τη διάρκεια της Χούντας των Συνταγματαρχών κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για το θάνατο του πρώην υπουργού.

«O Σήφης Βαλυράκης υπήρξε ένας αγωνιστής της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας» αναφέρει αρχικά στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνεχίζει: «Κατά τη διάρκεια της δικτατορίας των Συνταγματαρχών συνελήφθη και βασανίστηκε. Καταφέρνοντας να αποδράσει συνέχισε τη σημαντική αντιδικτατορική του δράση στο εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια της πολιτικής του πορείας από τη Μεταπολίτευση και μετά, άφησε με το προσωπικό του ήθος το δικό του αποτύπωμα στη δημόσια ζωή της χώρας.

Εκφράζουμε στην οικογένειά του τα θερμά μας συλλυπητήρια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αναστάτωση από την «πρωτιά» του Βασίλη Φλωρίδη – αδερφού του υπουργού Δικαιοσύνης για την θέση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Την τελική απόφαση θα πάρει το υπουργικό συμβούλιο, ωστόσο, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής προκάλεσε αμηχανία στη ΝΔ
Γιώργος Φλωρίδης 2
Βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ Γεωργιάδη και Ανδρουλάκη στη Βουλή: «Είσαι πόντικας που πηδάει από βάρκα σε βάρκα» – «Το ΠΑΣΟΚ με πρότεινε για υπουργό στην κυβέρνηση Παπαδήμου»
Στο «κόκκινο» η αντιπαράθεση μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και Άδωνι Γεωργιάδη με φόντο τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Νίκος Ανδρουλάκης 11