Κόσμος

Ο κορονοϊός «θερίζει» τη Γερμανία: 903 νεκροί και 6.408 κρούσματα σε 24 ώρες

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊόυ στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 6.408 τις προηγούμενες 24 ώρες. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ, ο συνολικός αριθμός των μολύνσεων φθάνει πλέον τις 2.148.077.

Το ίδιο διάστημα, 903 ασθενείς με την COVID-19 υπέκυψαν, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού να φθάνει τους 52.990 νεκρούς ως αυτό το στάδιο, κατά την ίδια πηγή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κομισιόν: Απολύτως απαράδεκτο διαδηλωτές στο Ιράν να συλλαμβάνονται και να σκοτώνονται – Είμαστε έτοιμοι για νέες κυρώσεις
Η Κομισιόν εκθείασε τους «εξαιρετικά γενναίους πολίτες του Ιράν - γυναίκες, άνδρες και νέους ανθρώπους- που διαδηλώνουν για την ελευθερία τους»
Διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης του Ιράν στο Παρίσι
Θρίλερ στην Κύπρο: Αγνοείται ο Ρώσος μεγιστάνας Βλαντισλάβ Μπαουμγκέρτνερ – Έρευνες για τον εντοπισμό του
Η σύλληψή του στο Μινσκ το 2013, αποκορύφωμα της σύγκρουσης της Μόσχας με τη Λευκορωσία για το «καρτέλ» ποτάσας - Σε απόκρημνη περιοχή το τελευταίο σήμα του κινητού του
(AP Photo