Lifestyle

Αποκάλυψη για την Τζένη Μπότση: “Είναι αρκετά ταραγμένη, οι γονείς της το έμαθαν τώρα”

Με αφορμή την καταγγελία της Τζένης Μπότση, της Αγγελικής Λάμπρη και της Λουκίας Μιχαλά κατά του Κώστα Σπυρόπουλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, κολλητός φίλος της πρώτης, θέλησε να πει δυο λόγια στον αέρα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα».

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι η ηθοποιός είναι πολύ ταραγμένη και οι γονείς της το έμαθαν μετά την καταγγελία.

Δείτε στο TLIFE τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έγιναν για την Τζένη Μπότση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Όπως ήρθαν τα καλά, κάποια στιγμή ξεκίνησαν να έρχονται και τα κακά, δεν τα προκάλεσα εγώ»
«Αυτά τα “celebrity” και “superstar”, εντάξει. Ωραίες είναι οι λέξεις αλλά θα ήταν πιο ωραίο να τις λέμε για τους παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες» τονίζει ο τραγουδιστής
Μιχάλης Χατζηγιάννης