Media

Κοραλία Καράντη: Ο θάνατος της μητέρας της και το «βαρίδι» της ομορφιάς

Η γνωστή ηθοποιός Κοραλία Καράντη και η δημοσιογράφος Τασούλα Επτακοίλη, βρέθηκαν στην εκπομπή “Σημείο Συνάντησης” της ΕΡΤ και αντάλλαξαν εμπειρίες, απόψεις και συναισθήματα.

Η ηθοποιός Κοραλία Καράντη και η δημοσιογράφος Τασούλα Επτακοίλη βρήκαν το δικό τους κοινό «Σημείο Συνάντησης» στην εκπομποή της ΕΡΤ, σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης και γεμάτη αφηγήσεις ιστοριών.

Η ηθοποιός με την διαχρονική γοητεία μίλησε για το χρόνο που περνάει αλλά και πόσο εξοικειωμένη είναι με αυτό, τη σχέση της με τους άντρες σήμερα αλλά και τι πιστεύει ότι χρειάζεται για να λειτουργήσει μία σχέση.

Σε άλλο σημείο της εκπομποής, η Κοραλία Καράντη αναφέρθηκε στην ασθένεια της μητέρας της που την απορρόφησε πολύ.

Αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της καθώς και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τον εγκλεισμό την περίοδο της πανδημίας.

Η Κοραλία Καράντη αναφέρθηκε και στην ομορφιά της, η οπόία όπως δηλώνει η ίδια, στάθηκε βαρίδι κάποιες φορές στην καριέρα της. Όπως τόνισε, μάλιστα, αντιμετώπισε το “πρόβλημα της προκατάληψης” εξαιτίας της ομορφιάς της καθώς έπρεπε διαρκώς να αποδεικνύει πως δεν είναι απλά όμορφη αλλά έχει μυαλό και ικανότητες.

Σε άλλο σημείο της εκπομπής, και αναφερόμενη στο τι την τραβάει σε έναν άνθρωπο, όταν τον γνωρίσει, η Κοραλία Καράντη είπε: “Η καλή προαίρεση. Δεν το καταλαβαίνεις αμέσως, αλλά το διαισθάνεσαι. Και η ευγένεια επίσης. Δεν μπορώ τους κακούς ανθρώπους, δεν το αντέχω πια”.

“Με τα χρόνια προσπαθώ να μένω μακριά από αυτούς τους ανθρώπους. Φτάνει να καταλάβω ότι είναι τοξικοί, γιατί κάποιοι καμουφλάρονται καλά”, συμπλήρωσε η Τασούλα Επτακοίλη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Grand Hotel: Ο Άρης χαροπαλεύει
Ένα φίλος του Διονύση, χειρουργός, τον αναλαμβάνει, χωρίς να ξέρει αν τελικά θα καταφέρει να τον σώσει
Δημήτρης Κίτσος
Eurovision 2026: «Δεν θα “πνίξουμε” αποδοκιμασίες κατά του Ισραήλ, ούτε θα απαγορεύσουμε την παλαιστινιακή σημαία» λέει η αυστριακή ORF
Ο 70ός διαγωνισμός θα έχει μόνο 35 συμμετοχές, τον μικρότερο αριθμό από το 2003, καθώς 5 εθνικοί ραδιοτηλεοπτικοί οργανισμοί θα τον μποϊκοτάρουν, διαμαρτυρόμενοι για τη συμμετοχή του Ισραήλ
Μια παλαιστινιακή σημαία υψώνεται στο κοινό, καθώς η Yuval Raphael από το Ισραήλ ερμηνεύει το τραγούδι «New Day Will Rise» κατά τη διάρκεια του 69ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, στη Βασιλεία της Ελβετίας