Ελλάδα

Κορονοϊός: Εκεί εντοπίζονται τα 1.327 νέα κρούσματα

Τα τελευταία στοιχεία του ΕΟΔΥ για την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας. 129 νέα κρούσματα στην συμπρωτεύουσα, 94 στην Αχαΐα που «φλερτάρει» με το καθολικό lockdown. 16 οι Περιφέρειες με διψήφιο αριθμό κρουσμάτων. Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή.

Ο κορονοϊός… είναι εδώ! Μαζί με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τις 1.327 νέες μολύνσεις του τελευταίου 24ώρου στην Ελλάδα, ανακοινώνεται και η γεωγραφική διασπορά του ιού.

Το πού ακριβώς δηλαδή εντοπίστηκε ο κορονοϊός σε όλη τη χώρα ανά Περιφέρεια.

Η Αττική είναι ξανά… πρωταθλήτρια στην λίστα αυτή, καθώς πάνω από τα μισά νέα κρούσματα -και συγκεκριμένα τα 676 από τα 1.327- καταγράφηκαν στην πολυπληθέστερη περιφέρεια της Ελλάδας.

click4more: Παράλυση νοσηλεύτριας μετά το εμβόλιο: Τι λένε ειδικοί στο Live News

«Ψηλά» και η Θεσσαλονίκη με 129 νέες μολύνσεις, ενώ και η Αχαΐα -που βρίσκεται ένα βήμα πριν το καθολικό lockdown- κατέγραψε 94 νέα κρούσματα.

Από εκεί και πέρα, διψήφιο αριθμό κρουσμάτων καταγράφουν συνολικά 16 περιφέρειες.

Και συγκεκριμένα οι εξής:

  • Αιτωλοακαρνανία με 13
  • Αργολίδα με 19
  • Αρκαδία με 10
  • Αχαΐα με 94
  • Βοιωτία με 23
  • Εύβοια με 35
  • Ηλεία με 13
  • Ηράκλειο με 24
  • Ιωάννινα με 15
  • Κάλυμνος με 18
  • Κορινθία με 12
  • Λάρισα με 25
  • Μαγνησία με 12
  • Πιερία με 16
  • Ρέθυμνο με 12
  • Χαλκιδική με 23

Κορονοϊός: Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των 1.327 νέων κρουσμάτων

κορονοϊός κορονοϊός

koronoios daily

koronoios daily

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ισόβια και πολυετείς καθείρξεις στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του 7χρονου στο Ζεφύρι τον Οκτώβριο του 2023
Το παιδί που έπαιζε ανυποψίαστο στην αυλή δέχτηκε τους πυροβολισμούς, έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος αλλά «έσβησε» λίγο μετά στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»
Αστυνομία 3
Διευθύντρια σχολείου της Πάτρας κατηγορείται για «ψυχολογικό εκβιασμό στους μαθητές» – Καταγγελίες ότι τους βάζει να γονατίζουν για να ζητήσουν συγγνώμη
Για την υπόθεση έχει δημιουργηθεί φάκελος και έχει σταλεί στο υπουργείο Παιδείας, με γονείς και μαθητές να περιμένουν τα αποτελέσματα
ÈáíÜóéìïò ôñáõìáôéóìüò 11÷ñïíïõ ìáèçôÞ óôï ðñïáýëéï ôïõ 6ïõ Äçìïôéêüõ Ó÷ïëåßïõ Á÷áñíþí áðü áäÝóðïôç óöáßñá êáôá ôçí äéÜñêåéá ó÷ïëéêÞò ãéïñôÞò.
(EUROKINISSI 1
«Θες με δύο χέρια, θες με ένα, εγώ θα ξαναπαίξω κλαρίνο», λέει ο Άρης Μουγκοπέτρος - «Περίμενα μια συγγνώμη»
«Με το που κατεβαίνω κάτω, η πρώτη μου κουβέντα που του λέω, είναι ‘γιατί δεν μου είπες τι ήταν αυτό ρε’. Και αυτός έλεγε συνέχεια ‘τον σκότωσα, τον σκότωσα’»
Ο Άρης Μουγκοπέτρος 2