Ελλάδα

Κρήτη: 15 χειρουργικές γάζες «ξέμειναν» στη μήτρα 49χρονης – Γολγοθάς χωρίς τέλος (video)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Απίστευτο ιατρικό λάθος στην Κρήτη! Χειρουργικές γάζες ξεχάστηκαν μέσα στο σώμα 49χρονης όταν υποβλήθηκε σε επέμβαση ολικής υστερεκτομής (σ.σ. χειρουργική αφαίρεση της μήτρας), τον Αύγουστου του 2020.

Η 49χρονη Ροδάνθη Κασσωτάκη πήγε σε δημόσιο νοσοκομείο όπου και έκανε την επέμβαση. Ωστόσο, δύο μήνες μετά το χειρουργείο εξακολουθούσε να υποφέρει από αφόρητους πόνους, μέχρι που κατέρρευσε.

«Εγώ δεν ήμουν καλά, πέθαινα και με πήραν σηκωτή ένα βράδυ από εδώ, δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω γιατί τα μικρόβια είχαν πάει σε όλο μου το σώμα και με πήγαν στο κέντρο υγείας, στο οποίο εκεί η μαία μου έβγαλε την πρώτη γάζα».

Συνολικά 15 ξεχασμένες γάζες έχουν αφαιρεθεί από το σώμα της, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι άγνωστο πόσες ακόμα εξακολουθούν να βρίσκονται μέσα της προκαλώντας πολλά προβλήματα υγείας, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στο Live News η 49χρονη γυναίκα.

«Όλα αυτά έχουν πιάσει τώρα όλη μου την κοιλιά και πρέπει μάλλον να ξανά ανοιχτώ γιατί έχω πάλι μικρόβιο.

Κρήτη: «Κανένα ενδιαφέρον από τον γιατρό που ξέχασε τις γάζες»

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η 49χρονη, όταν μετά το χειρουργείο πήγε στον γιατρό με αφόρητους πόνους, εκείνος δεν μπήκε καν στον κόπο να την εξετάσει και την έδιωξε με μια αντιβίωση.

«Τίποτα, τίποτα, τίποτα, τίποτα, τίποτα. Κανένα ενδιαφέρον. Με έδιωχνε με αντιβίωση, χωρίς καν να μπει στον κόπο να μπει με ένα κολπικό υπέρηχο να δει τι έχει κάνει».

Δύο μήνες μετά, όταν η γυναίκα κατέρρευσε από αφόρητους πόνους και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας, μια μαία και ένας ιδιώτης γιατρός έκπληκτοι ανακάλυψαν τις αιμοστατικές γάζες ξεχασμένες μέσα της.

Και πάλι όμως ο γιατρός που την χειρούργησε, απαθής, δεν της ζήτησε ούτε μια συγγνώμη σύμφωνα με την καταγγέλλουσα.

Η 49χρονη που έχει ακόμα σοβαρά προβλήματα υγείας, θα μπορούσε να είχε πεθάνει από σηψαιμία με τις ξεχασμένες γάζες στο σώμα της, και προτίθεται να κινηθεί νομικά.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News για την απίστευτη περιπέτεια της 49χρονης:

 

πηγή: MEGA

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη φυλακή 48χρονος επίδοξος ληστής που «σακάτεψε» με σίδερο 55χρονο ένοικο πολυκατοικίας στον Βόλο
Ο 48χρονος χτύπησε τον 55χρονο στο κεφάλι με σιδερένιο αντικείμενο, στη συνέχεια να του έκανε «κεφαλοκλείδωμα» και να τον άφησε λιπόθυμο στο έδαφος πριν τραπεί σε φυγή
Περιπολικό
Ελεύθεροι με όρους οι δύο νεαροί στη Θεσσαλονίκη που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών με online παραγγελίες και QR codes
Σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης είχαν τοποθετηθεί αυτοκόλλητα με QR codes, τα οποία οδηγούσαν απευθείας σε διαδικτυακό κανάλι επικοινωνίας με συγκεκριμένους διαχειριστές διακινητές για παραγγελίες ναρκωτικών
QR Code