Ελλάδα

Διακοπή νερού την Κυριακή στο Δήμο Ελευσίνας

Λόγω τεχνικών εργασιών σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης, θα σημειωθεί πτώση της πίεσης έως και πλήρης διακοπή της παροχής του νερού σε κάποιες περιοχές της Ελευσίνας.

Η ΕΥΔΑΠ ανακοινώνει ότι, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης, θα σημειωθεί πτώση της πίεσης έως και πλήρης διακοπή της παροχής του νερού στο Δήμο Ελευσίνας και συγκεκριμένα στην περιοχή της παραλίας από το ύψος της οδού Αγάθου έως την οδό Κανελλοπούλου.

Διάρκεια: από τις 9.00 το πρωί της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου έως την περάτωση των εργασιών, η οποία εκτιμάται έως τις 6.00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Επισημαίνεται ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δολιοφθορά με πινέζες σε μετασχηματιστές της ΔΕΗ στη Μεταμόρφωση - Έμειναν χωρίς ρεύμα 10 τετράγωνα
Εδώ και 20 ημέρες στην περιοχή της Μεταμόρφωσης έχουν σημειωθεί και άλλα παρόμοια περιστατικά, με τα συνεργεία να εργάζονται αρκετές ώρες προκειμένου να αποκαταστήσουν ζημιές και ηλεκτροδότηση
Η πινέζα στον πίνακα της ΔΕΗ
Απεργία ταξί σήμερα: Κίτρινη αυτοκινητοπομπή προς το υπουργείο Μεταφορών από τους οδηγούς – Δείτε βίντεο
«Σκοπός να περικυκλώσουμε το Υπουργείο για 48 ώρες, ζητώντας οπωσδήποτε συνάντηση με τον κύριο Κυρανάκη, που αρνείται να μας δει», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος
Ταξί