Πολιτική

Τσίπρας: Εμείς συλλάβαμε τον Χρ. Ξηρό – ΝΔ: Τσίπρας και αλήθεια δεν συναντιούνται πουθενά

Στην σημερινή συνέντευξη που παραχώρησε στο OPEN ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας είπε ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός δραπέτευσε επί Σαμαρά και συνελήφθη επί ΣΥΡΙΖΑ.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις τόσο σε πολιτικό επίπεδο όσο και στα social media. Κι αυτό γιατί ο Χριστόδουλος Ξηρός συνελήφθη στις 3 Ιανουαρίου του 2015 στην Ανάβυσσο και μάλιστα η σύλληψή του είχε κάνει αίσθηση καθώς είχε τα περίφημα μακριά ξανθά μαλλιά. 

Για την δήλωση αυτή εξέδωσε ανακοίνωση η ΝΔ στην οποία αναφέρει: 

«Σε κάθε μια πρόταση ο κ. Τσίπρας λέει κι ένα ψέμα. Σήμερα λοιπόν, θέλοντας να ξεχάσουμε τη συμπαράστασή του στα αιτήματα του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δ. Κουφοντίνα, ακούσαμε ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός συνελήφθη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Καμιά σχέση με την αλήθεια. Η σύλληψή του έγινε, στις 3 Ιανουαρίου 2015, επί Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Α. Σαμαρά. Μια από τις πρώτες αποφάσεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν να πάει ο Δ. Κουφοντίνας σε αγροτικές φυλακές. Όταν με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, μπορεί κάποιος να διαπιστώσει τα ψέματά του, αντιλαμβάνεται κανείς ότι Τσίπρας και αλήθεια δεν συναντιούνται πουθενά».

Δείτε την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα για την 17Ν αλλά και την σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού

 

Την είδηση της σύλληψης είχε ανακοινώσει ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης και νυν υπουργός Υγείας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 28
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη 8