Κόσμος

Ινδία: Άλλο ένα σοκαριστικό ρεκόρ με 168.912 κρούσματα κορονοϊού σε μια μέρα!

Σοκ προκαλεί ο αριρμός των ημερήσιων κρουσμάτων στην Ινδία, αφού το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν άλλα 168.912!

Οι νέοι θάνατοι ανέρχονται σε 902, και συνολικά στη χώρα έχουν καταγραφεί 170.179, σύμφωνα με τα δεδομένα που δημοσιοποίησε σήμερα το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας.

Τα κρούσματα πλέον έχουν φτάσει τα 13.527.717, ενώ τα όσα καταγράφηκαν το τελευταίο 24ο αποτελούν 6ο συνεχόμενο ρεκόρ. 

Έτσι, η Ινδία ξεπέρασε και πάλι τη Βραζιλία (13,45 εκατ.) και είναι πλέον η χώρα όπου καταγράφεται ο δεύτερος υψηλότερος αριθμός κρουσμάτων στον κόσμο, μετά τις ΗΠΑ (31,2 εκατ.).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το ιατρικό περιοδικό Lancet αρνείται να καταθέσει στη Γερουσία των ΗΠΑ για την προέλευση του κορονοϊού
Η διεύθυνση του περιοδικού επιτίθεται στον Ντόναλντ Τραμπ επειδή είχε στο στόχαστρό του τον Άντονι Φάουτσι, ο οποίος ηγήθηκε της αντιμετώπισης της πανδημίας στις ΗΠΑ Ο Φάουτσι δέχτηκε απειλές για τη ζωή του και βρέθηκε στο στόχαστρο του Τραμπ και άλλων Ρεπουμπλικάνων.
Εμβόλιο της Pfizer-BioNTech κατά του κορονοϊού
Το ζευγάρι που μήνυσε κλινική εξωσωματικής στη Φλόριντα επειδή τους εμφύτευσαν λάθος έμβρυο βρήκε τους γενετικούς γονείς του παιδιού
Ο δικηγόρος τους ανέφερε ότι «τα ερωτήματα που απομένουν σχετικά με την τύχη των αγνοούμενων εμβρύων της Τίφανι και του Στίβεν... εξακολουθούν να εκκρεμούν»
Η Τίφανι Σκορ και ο Στίβεν Μιλς με το μωρό τους, τη Σία 8