Lifestyle

Στο νοσοκομείο με κορονοϊό ο Κώστας Σπυρόπουλος

Με κορονοϊό σε νοσοκομείο νοσηλεύεται ο γνωστός ηθοποιός, Κώστας Σπυρόπουλος. Την είδηση μετέδωσε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του παρουσιαστή και η σύντροφός του Χριστίνα Πολίτη έχει κολλήσει.

Τα συμπτώματα του σκηνοθέτη και ηθοποιού ξεκίνησαν πριν μερικές ημέρες με πυρετό. Ο πυρετός ανέβηκε και τελικά εξελίχθηκε σε πνευμονία, με συνέπεια να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Η Χριστίνα Πολίτη παραμένει σπίτι, ασυμπτωματική.

«Να σας δώσω μία είδηση για έναν ηθοποιό, ο οποίος έχει κορονοϊό και είναι στο νοσοκομείο, έχουμε πάρει άδεια για να το πούμε. Ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι στο νοσοκομείο με κορονοϊό. Ξεκίνησαν τα συμπτώματα πριν από μερικές μέρες, είχε πυρετό, έπεσε το οξυγόνο και έκανε πνευμονία και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Και η σύντροφός του, η Χριστίνα Πολίτη, έχει κολλήσει και εκείνη κορονοϊό αλλά είναι ασυμπτωματική», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη: «Έτσι θα απαλλαγούμε από μ@@@κες σε λίγες μόνο μέρες»
«Εσύ, τόσο ανεξάρτητη και με αυτοπεποίθηση, πώς ανέχτηκες έναν τέτοιο, που έστειλε σε όλη τη χώρα και σε κάθε τσοκαρία εκεί έξω», της έγραψε κάποιος ακόλουθός της και εκείνη δε δίστασε να απαντήσει
H Iωάννα Τούνη 
 NDPPHOTO
13