Χωρίς κατηγορία

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός: Διπλό παραμονής από τους Αγρινιώτες

Ο Παναιτωλικός πήρε σπουδαίο διπλό με 1-0 στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα για την 5η αγωνιστική των play out της Superleague και έκανε… άλμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι Αγρινιώτες προηγήθηκαν με κεφαλιά του Έλντερ Μπαρμπόσα στο 20ο λεπτό του αγώνα και στη συνέχεια “άντεξαν” στην “πίεση” των γηπεδούχων για να πανηγυρίσουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

 

Οι Γιαννιώτες είχαν και δοκάρι σε σουτ του Ελευθεριάδη στο 39′, αλλά φάνηκε να έχουν περισσότερο το μυαλό τους στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας που ακολουθεί.

Ο Παναιτωλικός πήρε έτσι ένα ιδιαίτερα σημαντικό τρίποντο στη “μάχη” για την παραμονή του στη Superleague, αφού άφησε πίσω του τόσο τη Λάρισα, όσο και τον ΟΦΗ, έστω και με ένα ματς περισσότερο και ενώ απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για το φινάλε των play out.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πήλιος, Οικονομόπουλος (46’ Κριζμάν), Παντελάκης, Κάργας, Κάστρο, Ντομίνγκες (64’ Δούμτσης), Λιάσος, Ελευθεριάδης (64’ Νάουμετς), Μπρένερ (64’ Παμλίδης).
Παναιτωλικός: Κνετ, Μανθάτης (79’ Μαλής), Ντάλσιο, Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης, Εντινγκά, Μπαρμπόσα, Ντίας, Μεντόσα (85’ Καρέλης), Ντουάρτε (72’ Ταχάρ), Βέργος (79’ Ματσόλα).

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΕ υπερασπίζεται τους ψηφιακούς κανονισμούς της κόντρα στις κατηγορίες Τραμπ
«Είναι κυριαρχικό δικαίωμα της ΕΕ και των κρατών μελών της να ρυθμίζουν τις οικονομικές τους δραστηριότητες στην επικράτειά τους που είναι σύμφωνες με τις δημοκρατικές μας αξίες», δήλωσε η Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Πόλα Πίνιο
Σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Πώς εξαρθρώθηκε το κύκλωμα Ιρακινών στη Ριτσώνα που διακινούσε μετανάστες – Η σύνδεση με την τουρκική μαφία και τα safe houses
Οι διακινητές επέλεγαν παραλίες της Εύβοιας και της Θεσσαλίας για την αποβίβαση των μεταναστών - Παρακολουθούσαν τις ακτές και τις περιπολίες των αρχών
Μετανάστης
1
Λιμενικοί προσπαθούν να βάλουν «στοπ» στο έθιμο της βουτιάς στην Σίκινο - Νεαροί πέφτουν στη θάλασσα κατά την αναχώρηση πλοίου
Το τελευταίο δρομολόγιο πλοίο, την ώρα που ξεμακραίνει από το λιμάνι, οι νέοι παίρνουν φόρα και βουτάνε στην θάλασσα, στα αναδυόμενα, από την προπέλα του πλοίου, νερά
Σίκινος
16