Κόσμος

Ρωσία: 8.380 νέα κρούσματα και 392 νεκροί το τελευταίο 24ωρο

Σε υψηλά επίπεδα εξακολουθεί να κινείται η πανδημία του κορονοϊού στην Ρωσία το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα η Ρωσία  ανακοίνωσε σήμερα ότι καταγράφηκαν 8.380 νέα κρούσματα κορονοϊού, συμπεριλαμβανομένων 2.787 στη Μόσχα, με τον επίσημο συνολικό τους αριθμό από την έναρξη της πανδημίας να φθάνει τα 4.913.439.

Ο αρμόδιος κυβερνητικός φορέας διαχείρισης της πανδημίας ανακοίνωσε ότι 392 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω της Covid-19 κατά το τελευταίο 24ωρο, εκ των οποίων 55 στην Μόσχα, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να ανέρχεται σε 114.723.

Η ρωσική στατιστική υπηρεσία (Rostat), σε δική της ξεχωριστή καταμέτρηση, έχει ανακοινώσει περισσότερους από 250.000 θανάτους στο διάστημα από τον Απρίλιο του 2020 έως τον Μάρτιο του 2021.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αργεί πολύ η ειρήνη μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας - Το «ναυάγιο» των συνομιλιών, οι ελιγμοί του Πούτιν και όσα δεν συνέβησαν στην Κωνσταντινούπολη
Η συντομία και το περιορισμένο αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων έδωσαν στους αναλυτές περισσότερους λόγους να αμφιβάλλουν για το αν η Ρωσία επιθυμεί το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι 4