Κόσμος

Κύπρος: 4 νεκροί και 171 νέα κρούσματα κορονοϊού

Τέσσερις θανάτους και 171 νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε σήμερα η Κύπρος.

Τα σημερινά αποτελέσματα προέρχονται από συνολικά 92.823 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

155 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 51 σε σοβαρή κατάσταση.

Το ποσοστό θετικότητας ανέρχεται στο 0,18%. Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων είναι 70.742, ενώ ο συνολικός αριθμός θανάτων από κορονοϊό 346.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο καβγάς του Μασκ με τον ΥΠΟΙΚ έφερε τα μαύρα σύννεφα στη σχέση του με τον Τραμπ - «Ο Μπέσεντ τον είπε απατεώνα και ο δισεκατομμυριούχος τον χτύπησε στα πλευρά»
Όπως δήλωσε στη «Washington Post» ο πρώην σύμβουλος του Τραμπ, Στιβ Μπάνον, ο Αμερικανός πρόεδρος έμαθε για τον καβγά που είχε ο Μασκ με τον υπουργό Οικονομικών και έγινε έξαλλος
Ο Έλον Μασκ με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο 3
Ο Τραμπ συγχαίρει την Εθνοφρουρά μετά από δύο ημέρες βίας στο Λος Άντζελες και χαρακτηρίζει «σκουπίδι» τον κυβερνήτη της Καλιφόρνια
«Δεν θα ανεχτούμε τις πορείες της Αριστεράς» το μήνυμα του Τραμπ, ο οποίος επιτέθηκε και στην δήμαρχο λέγοντας πως είναι «ανίκανη»
Πηγή φωτογραφίας: REUTERS 3