Ελλάδα

Πρόεδρος εργαζομένων Alpha Bank για τους αρνητές του εμβολίου: Ζητάμε το αυτονόητο

Ο Σύλλογος του προσωπικού της Alpha Bank, με επιστολή του στη Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού, ζητά από την τράπεζα να προτείνει τον πλήρη εμβολιασμό όλων των εργαζομένων σε αυτή και να προχωρήσει στην «απομόνωση» των αρνητών του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Ο κ. Τάσος Γκιάτης, πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων της Alpha Bank μίλησε στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News”, για το αίτημα των εργαζομένων. Συγκεκριμένα τόνισε: «Μέσω μιας επιστολής ζητάμε το αυτονόητο. Όπως έχει η πολιτεία, εργοδότης αστική ευθύνη, άλλο τόσο από τη νομοθεσία προκύπτει ότι ο εργαζόμενος έχει κι αυτός ευθύνη προς τους πελάτες και τους συναδέλφους του».

«Προτείνουμε τρία βήματα, κάτι που εφαρμόζεται από όλες τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη. Το πρώτο είναι να γίνει μια πρόσκληση από την τράπεζα για το ποιο λόγο πρέπει να εμβολιαστούν οι εργαζόμενοι, αν κάποιος είναι αρνητής του εμβολιασμού, σε αυτόν τον άνθρωπο μπορεί να δοθεί το δικαίωμα να απασχολείται με τηλεργασία για ένα διάστημα 6 μηνών, μέχρι ενδεχομένως να αλλάξει άποψη, αν δεν αλλάξει άποψη τότε έχει δικαίωμα η επιχείρηση να του στερήσει το μισθό του για όσο διάστημα προκαλεί βλάβη στος άλλους. Μιλάμε μόνο για τους αρνητές», διευκρίνισε.

«Η τράπεζα εξετάζει τον τρόπο που μπορεί να παρέμβει», ανέφερε κλείνοντας.

Ακούστε όσα είπε στο Νίκο Ευαγγελάτο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δολιοφθορά με πινέζες σε μετασχηματιστές της ΔΕΗ στη Μεταμόρφωση - Έμειναν χωρίς ρεύμα 10 τετράγωνα
Εδώ και 20 ημέρες στην περιοχή της Μεταμόρφωσης έχουν σημειωθεί και άλλα παρόμοια περιστατικά, με τα συνεργεία να εργάζονται αρκετές ώρες προκειμένου να αποκαταστήσουν ζημιές και ηλεκτροδότηση
Η πινέζα στον πίνακα της ΔΕΗ 8
Απεργία ταξί σήμερα: Κίτρινη αυτοκινητοπομπή προς το υπουργείο Μεταφορών από τους οδηγούς – Δείτε βίντεο
«Σκοπός να περικυκλώσουμε το Υπουργείο για 48 ώρες, ζητώντας οπωσδήποτε συνάντηση με τον κύριο Κυρανάκη, που αρνείται να μας δει», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος
Ταξί