Ελλάδα

Κορονοϊός: Διασωληνώθηκε 22χρονος στο «Σωτηρία» – Γκάγκα: Νοσηλεύονται κυρίως μη εμβολιασμένοι (vid)

Διασωληνώθηκε 22χρονος στο «Σωτηρία», σύμφωνα με τα όσα είπε το πρωί της Παρασκευής (11/6) στον ΑΝΤ1 η Μίνα Γκάγκα, διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Σωτηρία». «Είναι πολύ σημαντικό να εμβολιαστούμε όλοι, χωρίς να φοβόμαστε», σημείωσε. 

Σχολιάζοντας την είδηση του θανάτου από κορονοϊό ενός γιατρού στην Κύπρο, ο οποίος ήταν σκληρός πολέμιος του εμβολίου έναντι του κορονοϊού, η κ. Γκάγκα ανέφερε ότι θα πρέπει να πειστούν όλοι ότι τα σκευάσματα είναι ασφαλή και πρέπει να εμβολιαστούν.

«Χθες στο “Σωτηρία” διασωληνώσαμε έναν 22χρονο. Ο ιός μπορεί να απειλήσει την ζωή οποιουδήποτε συνανθρώπου μας, που δεν είναι απαραίτητο να έχει κάποια ηλικία ή κάποια προβλήματα», σημείωσε με νόημα, ενώ συμπλήρωσε ότι «οι εισαγωγές που έχουμε στο νοσοκομείο και στην ΜΕΘ το τελευταίο διάστημα είναι κυρίως μη εμβολιασμένοι έναντι του κορονοϊού», είπε. 

Όπως σημείωσε, «πρέπει να πείσουμε σε έναν ανοιχτό διάλογο για να λύσουμε όποιες απορίες. Παλαιότερα τα τηλεφωνήματα και τα ερωτήματα που δεχόμαστε στα social media ήταν για τα συμπτώματα του κορονοϊού και τα κρούσματα, ενώ τώρα μας ρωτούν κυρίως για τα εμβόλια και την ασφάλεια τους», ενώ σχολίασε δηκτικά τον τρόπο σκέψης ορισμένων συμπολιτών μας, λέγοντας ότι κάποιος της είπε «από την ένεση θα μου βάλουν ένα microchip σε μέγεθος ρυζιού. Kαι του λέω “μα, πως θα περάσει από την ένεση σε μέγεθος ρυζιού;”».

Ερωτηθείσα για τις παρενέργειες που εμφανίζονται σε ορισμένους και όχι σε όλους, αν και έχουν κάνει το ίδιο εμβόλιο, η κ. Γκάγκα ανέφερε ότι «είναι διαφορετική η ανοσολογική αντίδραση του κάθε ανθρώπου. Είναι σημαντικό να κάνουμε τις δόσεις του εμβολίου και 15 ημέρες μετά είμαστε καλυμμένοι .Το εμβόλιο λειτουργεί».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καλαμάτα: «Πήγε να του βάλει φάρμακο στα αυτιά και τότε τον άρπαξε» λέει ο γιος του 76χρονου για την επίθεση του ροτβάιλερ
Ο 76χρονος φαίνεται να στάθηκε υπερβολικά τυχερός, καθώς δεν έχει κάτι σοβαρό σε κάποιο ζωτικό όργανο, πέρα από τα πολλά τραύματα στα χέρια κυρίως, αλλά και στα πόδια
Καλαμάτα, η στιγμή της σοκαριστικής επίθεσης ροτβάιλερ στον 76χρονο
Σασμός: Το κρητικό έθιμο που κλείνει τον κύκλο του αίματος που ανοίγει η βεντέτα – Οι «ειρηνοποιοί», οι «μεσίτες» και οι «σασμάδες»
Η ομώνυμη σειρά «Σασμός» ταξίδεψε τους τηλεθεατές στον άγραφο νόμο της Κρήτης, μέσα από μία ιστορία γεμάτη σασπένς, έρωτες και δολοφονικά κίνητρα
Έγκλημα για κτηματικές διαφορές στο Ρέθυμνο