Ελλάδα

Καιρός – Ελλάδα: Έβδομη σερί μέρα με καταιγίδες και χαλάζι – Δείτε τους χάρτες

Αλλοπρόσαλλος εξακολουθεί να είναι ο καιρός γι’ άλλο ένα 24ωρο. Τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα αναμένεται να πλήξουν και την Κυριακή (13.06.2021) πολλές περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής.

Ειδικότερα, ο καιρός θα είναι για έβδομη συνεχή ημέρα σχεδόν τροπικός στα μέσα του Ιουνίου. Όπως προβλέπει η υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, και σήμερα (13.06.2021) αναμένονται βροχές, καταιγίδες και τοπικές χαλαζοπτώσεις (κυρίως με χαλάζι μικρού μεγέθους), καθώς η αστάθεια του καιρού στη χώρα μας εμφανίζει αξιοσημείωτη διάρκεια.

Τα ισχυρότερα φαινόμενα, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, θα εντοπίζονται στην Πελοπόννησο, ενώ καταιγίδες θα εκδηλωθούν και πάλι στην Αττική.

Δείτε τους χάρτες για τα φαινόμενα που αναμένονται τις επόμενες ώρες: 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο «φως» 70.000 θησαυροί από τις συλλογές του πρώην βασιλικού κτήματος Τατοΐου - «Άρωμα» ιστορίας και πολιτισμού
Οι συλλογές του Τατοΐου εκτείνονται χρονικά και γεωγραφικά από την ελληνική αρχαιότητα έως τα καθημερινά αντικείμενα της δεκαετίας του '60 και από την Ευρώπη έως την Άπω Ανατολή
Το πρώην βασιλικό κτήμα Τατοΐου