Κόσμος

Γερμανία: 1.076 κρούσματα κορονοϊού και 91 νεκροί σε ένα 24ωρο

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 1.076 τις προηγούμενες 24 ώρες. Ο αριθμός των μολύνσεων, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ, φθάνει πλέον τις 3.720.031. 

Παράλληλα, το τελευταίο 24ωρο στην Γερμανία άλλοι 91 ασθενείς με COVID-19 υπέκυψαν, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού να φθάνει τους 90.270 νεκρούς μέχρι εδώ, κατά την ίδια πηγή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λεονάρντο ντα Βίντσι: Έρευνα DNA αποκάλυψε έξι εν ζωή απογόνους της μεγαλύτερης ιδιοφυίας της Αναγέννησης
Οι επιστήμονες παρουσιάζουν τα ευρήματα 30 ετών γενεαλογικών ερευνών, και τεκμηριώνουν το «οικογενειακό δέντρο» του Λεονάρντο ντα Βίντσι από το 1331, εκτεινόμενο σε 21 γενιές
iStock
Απίστευτο επεισόδιο του Τραμπ με τον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής στον Λευκό Οίκο: Η «γενοκτονία λευκών» και η ατάκα «λυπάμαι που δεν έχω αεροπλάνο να σου χαρίσω»
Ο Σίριλ Ραμαφόσα είναι «πραγματικά αξιοσέβαστος σε ορισμένους κύκλους» αλλά «λιγότερο αξιοσέβαστος σε άλλους» ανέφερε ο Ντόναλντ Τραμπ
O πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Σίριλ Ραμαφόσα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ