Ελλάδα

Ζωγράφου: Νέα καταγγελία για βιασμό – Άνδρας επιτέθηκε σε 21χρονη

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια 21χρονη στην περιοχή του Ζωγράφου, καθώς ένας άνδρας την πλησίασε και της επιτέθηκε για να την βιάσει.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στη 1.00 τα ξημερώματα στις 6 Ιουλίου όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Η κοπέλα βγήκε από το σπίτι της προκειμένου να πάει σε ένα μίνι μάρκετ που είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο. Τότε αντιλήφθηκε ότι υπάρχει κάποιος δίπλα της.

Οπως καταγγέλλει ένας άνδρας, με ύψος γύρω στο 1.70 και μελαμψός την πλησίασε, την άρπαξε και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες για βιασμό ή και απόπειρα βιασμού στην περιοχή του Ζωγράφου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταιγίδες το απόγευμα της Κυριακής σε Ιόνιο και Πελοπόννησο - Ο «καιρός του ανάποδου Π» φέρνει νέα κακοκαιρία από την Τετάρτη
Την Τρίτη θα υπάρξει μια μικρή βελτίωση, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη αναμένεται το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα επηρεάσει τα δυτικά, τα νότια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου
Βροχή στην Αθήνα,