Πολιτική

«Πόλεμος» της ΝΔ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ για σεξιστικά σχόλια εναντίον της Μαρίας Σάκκαρη

Με μια ιδιαίτερα σκληρή επίθεση, η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ λόγω ενός tweet που βάζει στο στόχαστρο -και μάλιστα με σεξιστικές εκφράσεις- την Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις, Μαρία Σάκκαρη με αφορμή την σχέση που διατηρεί με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, γιο του Έλληνα πρωθυπουργού.

Την ανάρτηση έκανε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Ελεφάντη, η οποία είναι ηθοποιός και είχε πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν στα σποτ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είχαν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Στο σχόλιο στο Twitter, η Άννα Ελεφάντη μιλά για την Μαρία Σάκκαρη -χωρίς να αναφέρει το όνομά της- με αφορμή τα όσα έγιναν με την τηλεοπτική κάλυψη της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, λέγοντας: «Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού».

Η οργισμένη ανακοίνωση της ΝΔ

«Ο Πρωθυπουργός, στη συνέχεια η σύζυγός του και τώρα ο γιος του και μια παγκόσμιου επιπέδου αθλήτρια. Στόχος πάντα ο Κυρ. Μητσοτάκης.

Ο πόλεμος λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ούτε όρια, ούτε ηθικές αναστολές. Η λάσπη σήμερα εκτοξεύεται από την πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος Άννας Ελεφάντη, με ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο, στην κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, τη στιγμή που αγωνίζεται στο Τόκιο.

Click4more: Νέος σάλος με την ΕΡΤ για Πετρούνια: Φώναζαν έξαλλοι στο μικρόφωνο παρουσιάστριας

Περιμένουμε το επόμενο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με την κα Ελεφάντη να μας μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών.

Ο κ. Τσίπρας δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν».

Δείτε την ανάρτηση που… άναψε φωτιές

https://twitter.com/Anna_Elefanti/status/1419660667896926210?s=20

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι 1
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς
Σωκράτης Φάμελλος: «Δεν υπάρχει περιθώριο για καμία αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης»
«Από αύριο ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος και πρέπει να είναι ουσιαστικός και εξωστρεφής, θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη ενεργή συμμετοχή και της κοινωνίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1