Ελλάδα

Δάφνη: «Την κάρφωσα με τη μύτη του μαχαιριού» – Πώς περιέγραψε την συζυγοκτονία ο δράστης

Συγκλονίζει η περιγραφή που φέρεται να έδωσε ο συζυγοκτόνος στις Αρχές, αναφορικά με το πώς δολοφόνησε τη γυναίκα του και μάνα ενός ανήλικου αγοριού, μέσα στο σπίτι τους στη Δάφνη.

Από την απολογία του συζυγοκτόνου στους αστυνομικούς, μεταξύ άλλων, προκύπτει και πως το θύμα προσπάθησε να αντισταθεί και πάλεψε για τη ζωή του, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σε ρεπορτάζ του Open.

Όπως φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο δράστης, περιγράφοντας τη στιγμή της νέας γυναικοκτονίας, «κοιμόταν ανάσκελα και όρμηξα πάνω της. Την κάρφωσα με τη μύτη του μαχαιριού μια φορά στον λαιμό».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η σύζυγός του τότε ξύπνησε και άρχισε να φωνάζει αλλά «της έκλεισα το στόμα».

«Πρόλαβε να με δαγκώσει. Τότε τράβηξα προς τα έξω το μαχαίρι και την κάρφωσα άλλη μια φορά» προσθέτει συγκλονίζοντας.

Click4more: Δολοφονία στη Δάφνη: «Την άκουσα να φωνάζει βοήθεια και μετά απόλυτη σιγή»

Σε αυτό το σημείο ο συζυγοκτόνος είπε πως η νεαρή φώναξε ξανά και της έκλεισε πάλι το στόμα, ενώ όπως συμπληρώνει «όταν σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει έφυγα από πάνω της».

Όπως προκύπτει από την απολογία του, το θύμα συχνά κλειδωνόταν στα δωμάτια του σπιτιού γιατί τον φοβόταν και έτσι, εκείνος είχε πάρει όλα τα κλειδιά για να μην μπορεί να κλειδωθεί και να σωθεί.

«Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη καθώς είχα βγάλει τα κλειδιά από τις πόρτες για να μην μπορεί να ξανακλειδωθεί μέσα» φέρεται να είπε ο ίδιος.

Το χρονικό της στυγερής γυναικοκτονίας

Η νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στη Δάφνη, όταν ο άνδρας φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 35χρονη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους στην οδό Λάμπρου Κατσώνη.

Ο συζυγοκτόνος μετέβη μόνος του στο αστυνομικό τμήμα και ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι έσφαξε την γυναίκα του, η οποία βρέθηκε λίγο μετά νεκρή στο σπίτι τους μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν εξαρχής το «φως» της δημοσιότητας, ο δράστης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τη σύζυγό του επειδή τη ζήλευε…

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Με πληροφορίες από: Open.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: «Δέχτηκα απειλές εγώ και η οικογένειά μου για την προανακριτική για τα Τέμπη»
«Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, ξέρω με ποιους τα ‘χω βάλει», τονίζει σε συνέντευξή της η Μαρία Καρυστιανού μετά από καταγγελία στο ελληνικό FBI για απειλές που δέχτηκε η ίδια και η οικογένειά της
Η Μαρία Καρυστιανού
12
Ένας 38χρονος κουρέας πνίγηκε στη Χαλκιδική – «Ήταν υγιής και γυμνασμένος, δεν ξέρουμε τι έγινε» λένε οι συγγενείς του
«Είπε στον φίλο του ότι θα έμπαινε να κολυμπήσει γιατί μετά ήθελαν να πάνε για φαγητό και δεν ήθελε να κολυμπήσει μετά με γεμάτο στομάχι» λέει ο αδερφός του άτυχου 38χρονου
Ο 38χρονος που πνίγηκε στη Χαλκιδική 1
«Πήγε να βοηθήσει έναν άνθρωπο, και την χτύπησε το φορτηγό, "έφυγε" σαν ήρωας», λέει ο σύζυγος της αστυνομικού που πέθανε στη Χαλκιδική
Η σύζυγος μου γύριζε από την υπηρεσία της στις 5 Απριλίου, δεν μπόρεσε να τραβήξει τον ξαπλωμένο και τους χτύπησε το φορτηγό και τους δύο», εξηγεί ο σύζυγος της 46χρονης που πέθανε μετά από 2μηνη νοσηλεία
Η 46χρονη αστυνομικός που παρασύρθηκε από φορτηγό τον Απρίλιο και κατέληξε στις 14 Ιουνίου 1