Χωρίς κατηγορία

ΑΙΑΣ: Κατέπλευσε το νέο Πλοίο Γενικής Υποστήριξης του Πολεμικού Ναυτικού

Όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείου Ναυτικού σήμερα, το Πλοίο Γενικής Υποστήριξης «ΑΙΑΣ» κατέπλευσε στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το «πρώτο βήμα» για την επίσημη ένταξή του στο Στόλο του Πολεμικού Ναυτικού, γεγονός που θα ενισχύσει σημαντικά τις επιχειρησιακές δυνατότητες του Κλάδου.

Το ανωτέρω πλοίο δωρίζει στο Πολεμικό Ναυτικό, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Αικατερίνη Λασκαρίδη», εφοπλιστής και Υποναύαρχος ε.τ. κ. Παναγιώτης Λασκαρίδης, ενώ η διαδικασία αποδοχής της εν λόγω δωρεάς βρίσκεται σε εξέλιξη, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποιεί την Ευρώπη: «Η Ρωσία θα κινηθεί κατά των κρατών που θα κατασχέσουν τα περιουσιακά στοιχεία της»
Η Ρωσία δηλώνει ότι η όποια κατάσχεση περιουσιακών της στοιχείων ισοδυναμεί με κλοπή και θα υπονομεύσει την εμπιστοσύνη στα ομόλογα και τα νομίσματα των ΗΠΑ και της Ευρώπης
Ντμίτρι Μεντβέντεφ 5
Βασίλης Καλογήρου: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του – «Σου έκοψαν το δάχτυλο εν ζωή, χέρια σου στερήσαν το οξυγόνο»
«Έφυγες προς τον αγαπημένο σου Χριστό, πετώντας με φτερά αγγέλου. Αλλά ακόμη και ο ήχος του φτερουγίσματος τους, κάποιους, λίγους ευτυχώς, και αυτός τους ενοχλεί», έγραψε η μητέρα του, Σοφία Καλογήρου
Βασίλης Καλογήρου 4
Μπλόκα και σαρωτικοί έλεγχοι στα σχολικά λεωφορεία της Αθήνας: Έπεσαν με το «καλημέρα» πρόστιμα εκατοντάδων ευρώ
Zώνες ασφαλείας, ελαστικά, ΚΤΕΟ, έγγραφα του οδηγού, ταχογράφο αλλά και αυτοκόλλητα με ειδική σήμανση, μεταξύ αυτών που ελέγχουν τα στελέχη της Τροχαίας
Σχολικό λεωφορείο
3