Κόσμος

Ρωσία: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει πολλά αντισώματα μετά τον εμβολιασμό του με το Sputnik

Πολλά αντισώματα κατά του κορονοϊού έχει αποκτήσει ο οργανισμός του Βλαντιμίρ Πούτιν μετά τον εμβολιασμό του με το Sputnik-V.

Συγκεκριμένα ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε σήμερα κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον κυβερνήτη της περιοχής Τβιέρ ότι ο οργανισμός του διατηρείται ένα καλό επίπεδο ανοσίας.

«Όλοι αυτοί οι δείκτες διατηρούνται καλά στον οργανισμό μου», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος απευθυνόμενος στον συνομιλητή του.

Ο πρόεδρος Πούτιν έλαβε δύο δόσεις του ρωσικού εμβολίου τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, ενώ τον Ιούνιο ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της ετήσιας συνέντευξης Τύπου γνωστής ως «απευθείας γραμμής» ότι εμβολιάστηκε με το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σπάνια ήττα του Ντόναλντ Τραμπ στο Ανώτατο Δικαστήριο: Μπλόκο στην ανάπτυξη της Εθνοφρουράς στο Σικάγο
Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ διέταξε την ανάπτυξη της Εθνοφρουράς για την προστασία των αστυνομικών που εφαρμόζουν την πολιτική των μαζικών απελάσεων των παράτυπων μεταναστών
Ντόναλντ Τραμπ