Media

Ανδρέας Γεωργίου: Η αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ και η νέα σειρά στο MEGA

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Μου αρέσουν οι αλλαγές” παραδέχεται ο Ανδρέας Γεωργίου.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης στο MEGA το νέο σίριαλ “Η γη της ελιάς”. Με αυτή την αφορμή, ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τη Μάνια Καπαράκου για την μετακίνηση από τον ΣΚΑΪ στο Μεγάλο Κανάλι.

Φέτος είστε σε μια νέα τηλεοπτική στέγη. Πως νιώθεις για αυτή την αλλαγή;

Μου αρέσουν οι αλλαγές. Είμαι άνθρωπος που δένομαι, αλλά όσο μεγαλώνω θέλω όταν κλείνει ένας κύκλος να κλείνει καλά και στο σωστό timing. Ένιωσα λοιπόν την ανάγκη να κλείσει ο προηγούμενος κύκλος και να ανοίξει ένας καινούργιος με το MEGA, που όλοι μας το έχουμε συνδέσει με πολύ καλά προηγούμενα χρόνια. Έχω μεγάλη χαρά που «ξυπνάει» το MEGA, νιώθω ότι ζωντανεύει με όλο του το πρόγραμμα όχι μόνο με τη σειρά μας και θέλαμε πάρα πολύ να είμαστε μέρος αυτής της προσπάθειας.

Νιώθεις ότι φέτος ο ανταγωνισμός στη μυθοπλασία θα είναι πολύ μεγάλος;

Ναι, και είναι ευχάριστο αυτό γιατί γίνονται πολλές δουλειές. Δεν είναι σαν άλλες χρονιές που ήξερες ότι υπάρχουν πολλοί άνεργοι ηθοποιοί ή συνεργεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ναταλία Γερμανού για Σία Κοσιώνη: Ακροβατούσε μαγικά σε ένα τεντωμένο σχοινί συγκίνησης, ψυχραιμίας και ουσίας
«Δεν έσπασε η φωνή της καθόλου αλλά, αν κοιτούσες βαθιά μέσα στα μάτια της, είχε μία πολύ αδιόρατη κοκκινίλα και υγρασία» είπε η Ναταλία Γερμανού για την Σία Κοσιώνη
Η Ναταλία Γερμανού