Ελλάδα

Τζόκερ: Σε φτωχογειτονιά τα 5.100.000 – Πώς με 3 ευρώ έλυσε το οικονομικό πρόβλημα της ζωής του

Το τζόκερ τον έκανε εκατομμυριούχο και το Κερατσίνι ψάχνει τον υπερτυχερό της κλήρωσης. Η τυχαία επιλογή τον έκανε Κροίσο, σε μια νύχτα μαγική και ονειρεμένη…

Το τυχερό δελτίο που κερδίζει τα 5,1 εκατομμύρια ήταν απλό με 6 στήλες (αξίας 3 ευρώ) και παίχτηκε στο Κερατσίνι, στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ που βρίσκεται επί της οδού Αϊνστάιν 19 & Αριστοφάνους 23Α. Ήταν μάλιστα ένα δελτίο τυχαίας επιλογής, που σημαίνει ότι οι αριθμοί συμπληρώθηκαν από τη μηχανή του πρακτορείου και όχι από τα χέρια του υπερτυχερού.

Ο ιδιοκτήτης ενημερώθηκε για τα ευχάριστα και περιμένει να μάθει την ταυτότητα του νικητή ή της νικήτριας. Ακόμα όπως λέει σε όσους τον ρωτούν, δεν έχει επικοινωνήσει κανένας μαζί του. Τα σενάρια στο Κερατσίνι δίνουν και παίρνουν για την ταυτότητα του υπερτυχερού. Του ανθρώπου που από τη μια στιγμή στην άλλη έγινε πλούσιος και έλυσε για πάντα το οικονομικό του πρόβλημα.

Όλοι εύχονται να είναι κάτοικος της περιοχής. Κάποιος που τα είχε ανάγκη και με αυτά τα χρήματα θα αλλάξει προς το καλύτερο η ζωή του. Στο συγκεκριμένο πρακτορείο άλλωστε, οι περισσότεροι που παίζουν είναι κάτοικοι Κερατσινίου. Ο γρίφος του νικητή σε κάθε περίπτωση, αναμένεται να λυθεί μέσα στις επόμενες ώρες. Τουλάχιστον για τον πράκτορα.

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 2, 23, 29, 31, 34 και Τζόκερ το 7. Tυχερός νικητής δεν υπήρξε στη δευτερη κατηγορία ενώ στην τρίτη (4+1) βρέθηκαν 33 τυχερά δελτία που θα πάρουν από €2.500.

tzoker

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές.

Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πυρά» Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για τα Τέμπη - «Ποιόν εξυπηρετείτε;»
«Για ποιον λόγο κύριε Κασελάκη, μιλάτε για ενδεχόμενο συσχετισμό των ελαιών σιλικόνης μετασχηματιστών της Siemens με την Πυρόσφαιρα που στέρησε το οξυγόνο και κατέκαψε τα παιδιά μας;» γράφει η Μαρία Καρυστιανού
Η Μαρία Καρυστιανού και ο Στέφανος Κασσελάκης 1
Χτύπησαν τον 36χρονο γιατρό μπροστά στον γιο του για ένα κόκκινο φανάρι - Η στιγμή του ξυλοδαρμού στην Θεσσαλονίκη
Η αιτία της επίθεσης, ήταν γιατί οι 4 άντρες θεώρησαν πως ο 36χρονος οδηγούσε αργά, με συνέπεια να τους καθυστερήσει και να τους «πιάσει» το κόκκινο φανάρι
Η στιγμή της επίθεσης στον 36χρονο γιατρό 1
Στα ύψη η αγωνία για τον 43χρονο Σπύρο Σέββο που εξαφανίστηκε από το Κερατσίνι - Στο σκοτάδι ακόμα οι έρευνες για τον εντοπισμό του
Σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο 43χρονος φέρεται να ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος με την εγχείρηση, που επρόκειτο να κάνει, καθώς είχε υποστεί ρήξη του ώμου του
Ο 43χρονος από το Κερατσίνι