Ελλάδα

Ράθες Καπανδριτίου: Η μυστική γωνιά δίπλα στην Αθήνα που θα σε ενθουσιάσει

Πόσα μέρη υπάρχουν κοντά στην Αθήνα για μια μονοήμερη εκδρομή και όμορφες στιγμές που πιθανόν δεν τα γνωρίζεις;

Οι Ράθες Καπανδριτίου είναι σίγουρα ένα από αυτά που σου προτείνουμε να βάλεις στην λίστα σου για να το επισκεφθείς με την πρώτη ευκαιρία.

Οι Ράθες Καπανδριτίου αποτελούν μια κρυφή γωνιά στην Αττική που γνωρίζουν οι καλά μυημένοι. Ευκαιρία να γίνεις ένας από αυτούς και να απολαύσεις μερικές χαλαρές στιγμές κοντά στη φύση και χωρίς να φύγεις πολύ μακριά από την Αθήνα. Καταπράσινο περιβάλλον και τρεχούμενα νερά συμπληρώνουν το μοναδικό σκηνικό που θα σε γοητεύσει.

Θα χρειαστεί να εξοπλιστείς με καλή διάθεση και… τα αθλητικά σου παπούτσια.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ορατές οι ελλείψεις στη Μυτιλήνη, συνεχίζουν τους αποκλεισμούς οι κτηνοτρόφοι - «Καταστρέφεται όλη η Λέσβος, αβέβαιο το αύριο»
Για 8η ημέρα μπλοκάρουν το λιμάνι της Μυτιλήνης οι κτηνοτρόφοι - Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις και αβέβαιο αύριο - Αποβίβαση μόνο για επιβάτες
Συλλαλητήριο συμπαράστασης στους κτηνοτρόφους της Μυτιλήνης από το κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας προς τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου, Πέμπτη 16 Απριλίου 2026. Την πορεία διοργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή που συγκροτήθηκε στην Καλλονή και στην οποία συμμετέχουν συνεταιριστές, στελέχη της αυτοδιοίκησης και επαγγελματίες που συνδέονται με την κτηνοτροφία. Οι κτηνοτρόφοι, οι οποίοι έχουν αποκλείσει το λιμάνι για τρίτη ημέρα, διαμαρτύρονται για τις ασήμαντες αποζημιώσεις που τους έχουν δοθεί για τα ζώα τους που θανατώθηκαν, αλλά και για την απαγόρευση μεταφοράς όλων των κτηνοτροφικών προϊόντων, ακόμα και αυτών που δεν επηρεάζονται από τον πυρετό. Η διαμαρτυρία τους έχει οδηγήσει σε γενικό lockdown στο νησί, με όλες τις δημόσιες υπηρεσίες να παραμένουν κλειστές ως ένδειξη συμπαράστασης. (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ/EUROKINISSI)