Χωρίς κατηγορία

Ένα απίστευτο ξύλινο σπιτάκι που μοιάζει με δέντρο

Κατασκευασμένο σε ένα δάσος του Μεξικού, το Floating Treehouse, είναι ένα απίστευτο ξύλινο σπιτάκι που παίρνει έμπνευση από τα γειτονικά δέντρα.

Το καταφύγιο εδράζεται σε εννέα ξύλινα στηρίγματα στο έδαφος του πανέμορφου δάσους, τα οποία αντικατοπτρίζουν τις ρίζες ενός δέντρου.

Το εσωτερικό του, που αντιπροσωπεύει τον κορμό ενός δέντρου, αποτελείται από τρία επίπεδα.

Το χαμηλότερο επίπεδο ανεβαίνει από το έδαφος μέσω των στηριγμάτων, και καταλήγει σε μια ξύλινη πλατφόρμα.

Μια κουζίνα, ένας χώρο εργασίας και ένα στούντιο μουσικής συνθέτουν το εσωτερικό του πρώτου επιπεδου, ενώ ένα μεγάλο καθιστικό βρίσκεται στην εξωτερική βεράντα.

Μια σπειροειδής σκάλα τυλίγεται γύρω από το εξωτερικό του καταφυγίου, οδηγώντας σε ένα μπάνιο και έπειτα ένα υπνοδωμάτιο στον τελευταίο όροφο.

Η ισχυρή σύνδεση μεταξύ του εσωτερικού χώρου και του εξωτερικού τοπίου, διατηρείται μέσα από μεγάλα παράθυρα και τα ανοίγματα σε όλο το εσωτερικό της δομής.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποιεί την Ευρώπη: «Η Ρωσία θα κινηθεί κατά των κρατών που θα κατασχέσουν τα περιουσιακά στοιχεία της»
Η Ρωσία δηλώνει ότι η όποια κατάσχεση περιουσιακών της στοιχείων ισοδυναμεί με κλοπή και θα υπονομεύσει την εμπιστοσύνη στα ομόλογα και τα νομίσματα των ΗΠΑ και της Ευρώπης
Ντμίτρι Μεντβέντεφ 5
Βασίλης Καλογήρου: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του – «Σου έκοψαν το δάχτυλο εν ζωή, χέρια σου στερήσαν το οξυγόνο»
«Έφυγες προς τον αγαπημένο σου Χριστό, πετώντας με φτερά αγγέλου. Αλλά ακόμη και ο ήχος του φτερουγίσματος τους, κάποιους, λίγους ευτυχώς, και αυτός τους ενοχλεί», έγραψε η μητέρα του, Σοφία Καλογήρου
Βασίλης Καλογήρου 4
Μπλόκα και σαρωτικοί έλεγχοι στα σχολικά λεωφορεία της Αθήνας: Έπεσαν με το «καλημέρα» πρόστιμα εκατοντάδων ευρώ
Zώνες ασφαλείας, ελαστικά, ΚΤΕΟ, έγγραφα του οδηγού, ταχογράφο αλλά και αυτοκόλλητα με ειδική σήμανση, μεταξύ αυτών που ελέγχουν τα στελέχη της Τροχαίας
Σχολικό λεωφορείο
3