Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ο Κώστας Γαλανόπουλος μπαίνει και πάλι στο χειρουργείο

ΑΕΚ: Ο Κώστας Γαλανόπουλος μπαίνει και πάλι στο χειρουργείο
Intime.gr

Δεν γλιτώνει το… νυστέρι ο Κώστας Γαλανόπουλος. Ο μέσος της ΑΕΚ θα προσπαθήσει έτσι να ξεπεράσει μια και καλή τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν στον αστράγαλο.

Πάρθηκε οριστική απόφαση στην ΑΕΚ και ο Κώστας Γαλανόπουλος θα κάνει μια νέα χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο του, για το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από τον Δεκέμβριο του 2019.

Ο Έλληνας μέσος θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, με τον Νικ Φαν Ντικ (ειδικεύεται σε επεμβάσεις στους αστραγάλους) να αναλαμβάνει την επέμβασή του, από κοινού με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ, Παντελή Νικολάου.

Μάλιστα, ο κ. Νικολάου έδωσε εξηγήσεις, σχετικά με όσα έχουν συμβεί στη συγκεκριμένη περίπτωση, με δηλώσεις του στον “bwinΣΠΟΡ FM 94,6”.

“Επειδή έχω περάσει από το στάδιο του ποδοσφαιριστή και έχω αυτή την ευαισθησία, ξέρω ότι ο καθένας θέλει να γυρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Σε κάποιες περιπτώσεις ένιωθε καλύτερα, δεν ήθελε να χάσει κάποιες ευκαιρίες, με αποτέλεσμα αυτός ο ερεθισμός στον χόνδρο να μην έχει τον απαραίτητο χρόνο να επουλωθεί. Αλλά δεν φταίει αυτό. Φταίει το είδος του τραυματισμού.

Δεν είναι όλοι οι τραυματισμοί ίδιοι. Υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί στον αστράγαλο και καθένας θέλει τη δική του αντιμετώπιση. Δεν πρέπει και το ιατρικό τιμ να βγαίνει και να λέει στον καθένα τι ακριβώς έχει ο παίκτης και τι γίνεται ή τι δεν γίνεται. Το θέμα είναι πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε σωστά το κάθε περιστατικό. Ο Κώστας είχε αυτόν τον ιδιαίτερο τραυματισμό, έγινε ό,τι έπρεπε να γίνει, παρακολουθούσαμε την εξέλιξή του και χαρήκαμε όταν γύρισε.

Υπερφόρτωσε λίγο περισσότερο σε κάποιες καταστάσεις, αυτό δεν είχε αποκατασταθεί ακόμα, με αποτέλεσμα να έχει νέες ενοχλήσεις. Αυτές τις ενοχλήσεις θα προσπαθήσουμε να τις φτιάξουμε με μια νέα εγχείριση. Ο χρόνος της αποθεραπείας του εξαρτάται από το τι θα βρούμε. Εγώ ζήτησα και θα έχω τη βοήθεια και του Φαν Ντικ για να δώσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα στον παίκτη, γιατί είναι ίσως ο κορυφαίος στον κόσμο σε τέτοια θέματα.

Ο Κώστας αντιμετωπίζεται με ευαισθησία και δεν γίνεται να ακούμε τόσες αηδίες. Είναι κρίμα και για τον παίκτη, και για τον σύλλογο και για το ίδιο το ιατρικό τιμ να τα ακούει όλα αυτά.” τόνισε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις