Πολιτική

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Λυπάται» η Λατινοπούλου και τον υπερασπίζεται

Μια σύμμαχο -κάθε άλλο παρά απρόσμενη- στο πρόσωπο της Αφροδίτης Λατινοπούλου βρήκε ο ανεξάρτητος -πια- βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

24 ώρες μετά την διαγραφή του –με προσωπική απόφαση του ίδιου του πρωθυπουργού– από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη (σ.σ. δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε εδώ) και έδειξε να μην κάνει… βήμα πίσω σε ό, τι -τουλάχιστον- στάθηκε η αφορμή για την διαγραφή του.

Δηλαδή στο αντικομμουνιστικό «μανιφέστο» του χθες στην Βουλή, με το οποίο πάντως συμφωνεί η Αφροδίτη Λατινπούλου.

Η οποία με ανάρτησή της στο Twitter αναφέρει: «Θέλω κάποτε να ξεπεράσουμε τη φοβικότητα κ τα σύνδρομά μας απέναντι στην αριστερά κ τον κομμουνισμό. Οι σκληρές αλήθειες πρέπει μια μέρα να μπορούν να ειπωθούν χωρίς συνέπειες από το στόμα πολιτικών κ όχι να λέγονται μόνο σε πηγαδάκια πίσω από κλειστές πόρτες. Λυπάμαι. #Μπογδανος».

Δείτε την ανάρτηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης μετά τη συνάντηση με τον Χαφτάρ στη Βεγγάζη: Με τη Λιβύη μας συνδέει η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο
Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο των διαπραγματεύσεων για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών και στέλνει μήνυμα αποτροπής δημιουργίας νέου δρόμου για τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική προς την Ευρώπη
Γιώργος Γεραπετρίτης - Χαλίφα Χαφτάρ
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 25