Ελλάδα

Μίκης Θεοδωράκης: «Μου λείπει τρομερά» λέει ο Άγγελος Θεοδωράκης μετά το 40ήμερο μνημόσυνο στην Κρήτη

Πέρασαν 40 ημέρες από τότε που ο Μίκης Θεοδωράκης «έφυγε» για τη γειτονιά των αγγέλων. Στο μνημόσυνο παραβρέθηκε και ο εγγονός του μεγάλου μας συνθέτη, Άγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης.

Ο Μίκης Θεοδωράκης «κατοικεί» πλέον στον Γαλατά Χανίων, στην ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα του, δίπλα, επίσης, στη μητέρα και τον αδερφό του. 

Στο Creta24 μίλησε λίγο μετά το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του κορυφαίου εκ των σύγχρονων Ελλήνων, ο εγγονός του, συγκινώντας.

Ο Άγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης από το πατρικό του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη, όπου βρέθηκε με όλα τα μέλη της οικογένειας Θεοδωράκη, δήλωσε:

«Έχουμε έρθει στο πατρικό του παππού. Είμαστε συγκινημένοι όλο αυτό το διάστημα. Ο παππούς μου μού λείπει πάρα πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που μας στηρίζει με την αγάπη του και μας κρατάει όρθιους όλες αυτές τις μέρες που είμαστε στη στεναχώρια μας».

Click4more: Μίκης Θεοδωράκης: Τελέστηκε το 40ημερο μνημόσυνο – Παρούσα και η Μαργαρίτα

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στον παππού, Μίκη Θεοδωράκη: «Πολύ απλά και ανθρώπινα θα σας πω ότι εμένα μου λείπει ο παππούς μου, ένας άνθρωπος που ήταν τόσο γλυκός και είχε τρομερή αγάπη για όλους τους ανθρώπους που ήταν κοντά του».

Ο εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη, μουσικός και αυτός, δήλωσε υπερήφανος ήταν τόσα χρόνια δίπλα στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη. «Δεν μπορώ να σας μιλήσω για το έργο του γιατί εμείς είμαστε γεννημένοι μέσα στο έργο του. Δεν ασχολήθηκα ποτέ να μελετήσω το έργο του. Ο ίδιος μάς τα διηγούνταν σαν ιστορίες πάντοτε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μεθυσμένος οδηγός στη Θεσσαλονίκη υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και αντί να φυσήξει, ρούφηξε το αλκοολόμετρο
Ο ίδιος καταδικάστηκε σε 19 μήνες στην φυλακή, που μετατράπηκαν όμως προς 10 ευρώ ημερησίως, ενώ του επιβλήθηκαν και οι διοικητικές κυρώσεις που προβλέπει η νομοθεσία για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ
Περιπολικό 1
Ο 22χρονος πίσω από τις 2 απόπειρες δολοφονίας του 68χρονου στη Φοινικούντα - Οι εκβιασμοί για τα χρήματα και ο φίλος του που τράβηξε την σκανδάλη
Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο 22χρονος, το καλοκαίρι του 2022 ο 68χρονος τον είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και του είχε δώσει χρήματα προκειμένου να μην μιλήσει για ότι έχει συμβεί
Φοινικούντα: Ο 22χρονος πίσω από τις απόπειρες δολοφονίας κατά του 68χρονου – Τον εκβίαζαν για να τους δώσει χρήματα 16