Πολιτική

Ο Γιώργος Παπανδρέου ενημέρωσε την Φώφη Γεννηματά πως «κατεβαίνει» στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Το newsit.gr σας έχει ενημερώσει ήδη πως ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να ανακοινώσει ο Γιώργος Παπανδρέου και επίσημα την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Τις τελευταίες ώρες θεωρούνταν σχεδόν βέβαιο πως ο Γιώργος Παπανδρέου θα γίνει ο έβδομος διεκδικητής στην κούρσα της διαδοχής της Φώφης Γεννηματά, (σ.σ. μετά τους κ.κ. Ανδρουλάκη, Λοβέρδο, Καστανίδη, Κεγκέρογλου, Γερουλάνο και Χρηστίδη) ωστόσο αυτό «κλείδωσε» οριστικά, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr ο πρώην πρωθυπουργός τηλεφώνησε στην επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, που νοσηλεύεται ακόμη στον Ευαγγελισμό και της ανακοίνωσε την απόφασή του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Φώφη Γεννηματά του ευχήθηκε καλή επιτυχία, όπως άλλωστε έκανε και με τους υπόλοιπους διεκδικητές της ηγεσίας του κόμματος.

Θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωση

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανακοινώσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- την απόφασή του από το γραφείο του, στο Ίδρυμα Παπανδρέου.

Με βάση τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί, για να είναι κάποιος υποψήφιος για τις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου, θα πρέπει να συλλέξει 5.000 υπογραφές μελών ή το 15% των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Ο Γιώργος Παπανδρέου επέστρεψε την Τετάρτη, 20.10.2021, από την Κωνσταντινούπολη, όπου παρακολούθησε συναυλία προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ είχε και συνάντηση με το δήμαρχο της Πόλης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

Πλέον, αναμένονται οι τελικές ανακοινώσεις από το «στρατόπεδο» του πρώην πρωθυπουργού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης σε Ακρίτα: Προετοιμαστείτε να έρθετε στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζετε
«Η ανάρτηση σας θα μείνει στην νεότερη ελληνική Ιστορία ως μνημείο κυνισμού, αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας», απαντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Έλενα Ακρίτα 5
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Κυρώσεις και στα Ιδρύματα που δεν συμμορφώνονται με τον νόμο
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια. «Οδηγός» τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στα γήπεδα
Κυριάκος Μητσοτάκης 13
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης