Ελλάδα

Αρπαγή βρέφους από το Αφγανιστάν – Σήμα του Χαμόγελου του Παιδιού και του Παγκόσμιου Δικτύου για εξαφανισμένα παιδιά

Επείγον σήμα από το Χαμόγελο του Παιδιού για εξαφάνιση – αρπαγή του μωρού Σοχαίλ Αχμαντί, μόλις 4 μηνών από το Αφγανιστάν

Όπως ενημερώνει το Χαμόγελο του Παιδιού, την Τρίτη (02.11.2021), ενημερώθηκε από τον συνεργαζόμενο φορέα του Παγκόσμιου Δικτύου για τα Εξαφανισμένα Παιδιά (Global Missing Children’s Network – GMCN) στις Η.Π.Α. για την εξαφάνιση του Σοχαίλ (ον.) Αχμαντί (επ.), βρέφους τεσσάρων μηνών από το Αφγανιστάν.

Τo βρέφος εξαφανίστηκε στις 19/8/2021 από το Camp Green Village στο Αφγανιστάν. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε φορμάκι, άσπρο ζακετάκι και ένα βραχιόλι.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναδημοσιεύει την εξαφάνιση του Σοχαίλ (ον.) Αχμαντί (επ.) κατόπιν αιτήματος του συνεργαζόμενου φορέα στις Η.Π.Α.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εκτέλεση 200 στην Καισαριανή: «Ήμουν 10 χρονών, ανέβηκα στη μάντρα και τα είδα όλα – Βάζανε Έλληνες, έδινε εντολή ο Γερμανός και τους σκοτώνανε»
«Ήταν ξαπλωμένοι αυτοί κάτω με τα πολυβόλα και καθάριζαν. Σύμφωνα με τις εντολές που τους δίνανε», περιέγραψε ο Τάσος Χατζηαναστασίου
Δημοπρασία στο eBay με σπάνιες φωτογραφίες από την εκτέλεση των 200 στην Καισαριανή
5
Ο Μίνως Μάτσας για την τροπολογία στη συνεπιμέλεια: Η πρακτική της ad hoc νομοθέτησης δεν τιμά κανέναν
«Εγώ δε θα 'θελα να μιλήσω γι' αυτό το θέμα, γιατί είναι αρκετά ευαίσθητο», τόνισε όταν ρωτήθηκε για τη χρήση της τροπολογίας από την πρώην σύζυγό του, Όλγα Κεφαλογιάννη
Μίνως Μάτσας