Ελλάδα

Ανοίγει η πλατφόρμα για την 3η δόση – Μάριος Θεμιστοκλέους: Ποιοι μπορούν να την κάνουν δύο μήνες μετά

Ανοίγει την Παρασκευή (05.11.2021) η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό με την αναμνηστική (3η) δόση για τους πολίτες άνω των 18. Ανάρτηση για την όλη  διαδικασία έκανε ο Μάριος Θεμιστοκλέους, γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Ο Μάριος Θεμιστοκλέους, γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην ανάρτησή του στο Twitter για την 3η δόση επαναλαμβάνει ότι την Παρασκευή (05.11.2021) τίθεται σε λειτουργία η πλατφόρμα για τους άνω των 18.

Ειδικότερα, μπορούν να κλείνουν ραντεβού όσοι έχουν κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson και έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα δύο μηνών από την ημερομηνία του πρώτου εμβολιασμού τους.

Συνολικά αφορά 375.000 πολίτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν και πάλι Johnson & Johnson, ή να δεχθούν το εμβόλιο της Pfizer.

Επίσης, την Παρασκευή (05.11.2021) ανοίγει η πλατφόρμα των ραντεβού προκειμένου να κάνουν την 3η δόση (αναμνηστική) όσοι έχουν εμβολιαστεί με Pfizer, Moderna ή AstraZeneca και συμπληρώνουν έξι μήνες.   

Δείτε το tweet του Μάριου Θεμιστοκλέους: 

 

Σε δηλώσεις του νωρίτερα την Πέμπτη (04.11.2021), για τη λήξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού, ο κ. Θεμιστοκλέους επισημαίνει ότι ο λόγος για να κάνει κάποιος 3η δόση, είναι για να προστατευθεί, και όχι για το πιστοποιητικό. Το θέμα είναι επιστημονικό, ξεκαθάρισε, προσθέτοντας ότι πρέπει να λυθεί και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χιόνια στην Αττική το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
«Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων και τοπικών χιονοπτώσεων σε τμήματα της Αττικής, κυρίως στα βόρεια και βορειοανατολικά του νομού και σε υψόμετρα άνω περίπου των 400 μέτρων»
Καιρός 16
Στρατός Ξηράς: «Νέα εποχή» για το Πυροβολικό με τα ισραηλινά PULS και εκσυγχρονισμό των RM-70
Το Πυροβολικό μεταλλάσσεται και στοχεύει σε ένα πλήρες «kill chain» – από τον εντοπισμό, στην ταυτοποίηση, στη διαταγή βολής, μέχρι την άμεση προσβολή στόχων υψηλής αξίας, σε βάθος και σε χρόνο που πιέζει τον αντίπαλο
Πυροβολικό
Αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου η δίκη του γνωστού τράπερ Ivan Greko
«Οι Εισαγγελικές Αρχές δεν πρέπει να σπεύδουν να ασκούν ποινικές διώξεις υπό την πίεση δημοσιευμάτων, σε υποθέσεις που δεν είναι ώριμες προς εκδίκαση και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία», δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου
Ο τράπερ Ivan Greko 9
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των ορειβατών που σκοτώθηκαν στα Βαρδούσια όρη - «Τον πήρε ο παππούς του, 5 πέθανε ο πατέρας μου και 10 ο γιος μου»
«Πέθανε ο πατέρας μου και τον έπαιρνα τηλέφωνο και ήταν κλειστό, ενημέρωσα κάτι φίλους του που είναι πάνω και άρχισε η έρευνα» λέει ο πατέρας του Γιώργου Δόμαλη
Οι ορειβάτες που χάθηκαν στα Βαρδούσια όρη
5