Media

Πηγή Δεβετζή: «Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου»

«Δεν θέλω να ξαναδώ τον πρώην άντρα μου, μου έχει κάνει μεγάλο κακό», λέει η Πηγή Δεβετζή.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο, η Πηγή Δεβετζή απάντησε για το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της.

«Από τον πρώην άντρα μου δεν θέλω να υπάρχει τίποτα. Δεν θέλω καμία φωτογραφία, καμία επαφή. Δεν θέλω να τον ξαναδώ! Γιατί δεν πέρασα καλά.

Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου. Τον έχω συγχωρήσει πια, αλλά μου πήρε χρόνο για να το κάνω. Έπαιρνα διακρίσεις, μετάλλια, αλλά ήταν τόσο μπερδεμένα τα πράγματα στην προσωπική μου ζωή που δεν τα χαιρόμουν», είπε αρχικά η Πηγή Δεβετζή.

Η Πηγή Δεβετζή είπε στη συνέχεια: «Ακόμα και το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν το χάρηκα, γιατί σκεφτόμουν ότι θα γυρίσω σπίτι και θα τσακωθώ. Θεωρώ ότι με εκμεταλλεύτηκε. Εξαιτίας αυτού του ανθρώπου σταμάτησα να μιλάω με τον πατέρα μου για πέντε μήνες. Μη με ρωτήσεις τι και πώς.

Δεν έχει σημασία. Στο λέω και συγκινούμαι γιατί τον πατέρα μου τον έχασα νωρίς από καρκίνο και με πληγώνει αφάνταστα η σκέψη ότι αυτός ο άνθρωπος με έκανε να μην του μιλάω».

«Είναι κάτι που έχω μετανιώσει χίλιες φορές. Μου έχει κάνει μεγάλο κακό. Φαντάσου ότι χωρίσαμε και σε μία μέρα μάζεψα τα πράγματα κι έφυγα από το σπίτι.

Όταν μετά από μερικές μέρες πήγα να πάρω τα υπόλοιπα, είχε αλλάξει την κλειδαριά για να μην μπορώ να μπω.

Έχει ακόμα στο σπίτι του φωτογραφίες μου, αναμνηστικά από ταξίδια που είχα κάνει, βραβεία. Γι’ αυτό σου λέω ότι μου έχει κάνει μεγάλο κακό. Παρ’ όλα αυτά τον έχω συγχωρέσει», πρόσθεσε επίσης η Πηγή Δεβετζή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Grand Hotel: Ο Άρης χαροπαλεύει
Ένα φίλος του Διονύση, χειρουργός, τον αναλαμβάνει, χωρίς να ξέρει αν τελικά θα καταφέρει να τον σώσει
Δημήτρης Κίτσος
Eurovision 2026: «Δεν θα “πνίξουμε” αποδοκιμασίες κατά του Ισραήλ, ούτε θα απαγορεύσουμε την παλαιστινιακή σημαία» λέει η αυστριακή ORF
Ο 70ός διαγωνισμός θα έχει μόνο 35 συμμετοχές, τον μικρότερο αριθμό από το 2003, καθώς 5 εθνικοί ραδιοτηλεοπτικοί οργανισμοί θα τον μποϊκοτάρουν, διαμαρτυρόμενοι για τη συμμετοχή του Ισραήλ
Μια παλαιστινιακή σημαία υψώνεται στο κοινό, καθώς η Yuval Raphael από το Ισραήλ ερμηνεύει το τραγούδι «New Day Will Rise» κατά τη διάρκεια του 69ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, στη Βασιλεία της Ελβετίας