Πολιτική

Θετικός στον κορονοϊό ο βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Καλογιάννης

Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Facebook. Λόγω εμβολιασμού τα συμπτώματα του κορονοϊού είναι ήπια.

Στην ανάρτηση με την οποία κάνει γνωστό ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ καλεί τους πολίτες που δεν έχουν κάνει ακόμη το εμβόλιο, να εμβολιαστούν.

«Διαγνώστηκα θετικός στον κορονοϊό. Καθώς είμαι εμβολιασμένος, τα συμπτώματα είναι ήπια. Με υπομονή και τήρηση των οδηγιών των ειδικών θα ξεπεραστεί κι αυτό το εμπόδιο. Καλώ όσους δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη να το κάνουν», έγραψε ο Σταύρος Καλογιάννης.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ σε συνάντηση με την ομάδα της Αμερικανικής Αποστολής στην Ελλάδα – Την Τρίτη θα συναντηθεί με Τασούλα και Γεραπετρίτη
Την Τετάρτη το πρωί, στις 10:00, η νέα πρέσβης των ΗΠΑ θα μεταβεί στο μέγαρο Μαξίμου για την πρώτη επίσημη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Μαρινάκης: Άστοχη επικοινωνιακά η διαχείριση του κλεισίματος των ΕΛΤΑ από την διοίκηση – Δεν υπάρχει διάθεση υπαναχώρησης  
«Η κυβέρνηση επί της ουσίας της απόφασης να κλείσουν κάποια καταστήματα και να μην μπαίνει μέσα εκατομμύρια μια εταιρεία που είναι στο Υπερταμείο δεν είναι αντίθετη»
Υποκατάστημα των ΕΛΤΑ
29