Ελλάδα

Καιρός: Παγετός και κάτω από -11 βαθμούς η θερμοκρασία – Σε ποιες περιοχές έπεσε περισσότερο

«Τσουχτερός» είναι και σήμερα ο καιρός, αφού ισχυρός παγετός σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε αρκετές ορεινές και ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας, με τη θερμοκρασία να πέφτει κάτω από τους -10 βαθμούς Κελσίου σε πολλές περιοχές και το κρύο να είναι τσουχτερό.

Η θερμοκρασία στο Φαράγγι Μοιρών Φλώρινας έπεσε στους -11,2 βαθμούς Κελσίου, στον Βώλακα Νευροκοπίου στους -10,7 βαθμούς, στο Μεσόβουνο Κοζάνης στους -10,3 βαθμούς, στη Βλάστη Κοζάνης και στον Άγιο Παύλο Ημαθίας στους -10,2 βαθμούς, ενώ στο Νευροκόπι στους -10,1 βαθμούς, σύμφωνα με τις καταγραφές που έκαναν οι σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

kairos

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει θύμα του 42χρονου μαστροπού: «Ο “κοντός” έστελνε κορίτσια σε βίλες, έπαιρνε 2000€ το κεφάλι»
«Χαράκωνε τον εαυτό του, χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο και το μάτωνε και φώναζε ότι εμείς φταίμε ότι τα κάνει αυτά» αποκαλύπτει ένα εκ των 5 θυμάτων του 42χρονου μαστροπού
Ο 42χρονος «κοντός» μαστροπός