Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν δέχεται τη συγγνώμη του η καταγγέλλουσα – Δυο νέα βίντεο με άλλες κοπέλες έστειλαν στο δικηγόρο της

Προφυλακισμένος παραμένει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος θα κάνει Χριστούγεννα στα κρατητήρια μετά τις καταγγελίες για ανάρτηση στο διαδίκτυο βίντεο χωρίς τη συγκατάθεση των πρώην συντρόφων του.

Μέσω του δικηγόρου του, κ. Γιώργου Δακούρα, υποστήριξε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του. Οπως μετέδωσε όμως το Star, η 28χρονη που τον έχει καταγγείλει δεν δέχεται την συγγνώμη του πρώην συμπαρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα».

Η γυναίκα που είδε τις προσωπικές της στιγμές να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο χωρίς τη θέληση της αναφέρει σε δήλωσή της στο Star: «Η συγγνώμη του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τη σύλληψη του, είναι προσχηματική. Όταν έχεις κάνει τόσο μεγάλο κακό διασύροντας γυναίκες, είναι εύκολο να αντιληφθούν όλοι, ότι η συγγνώμη που λέει τώρα, δεν έχει καμία ουσία και καμιά απολύτως σημασία. Προσωπικά δε μπορώ να δεχτώ αυτή τη συγγνώμη».

Οπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της 28χρονης έλαβε ένα ανώνυμο mail με δύο νέα βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, στα οποία φαίνονται δύο ακόμα κοπέλες.

«Από κάποιο mail ανώνυμο μου ήρθαν άλλα δύο βίντεο, εκτός από τα δυο που ήδη γνωρίζουμε από τις δύο κοπέλες, για άλλες δυο κοπέλες, που φαίνονται μάλιστα ξεκάθαρα τα πρόσωπα τους. Oι συγκεκριμένες αλλά και άλλες θα βγούνε να κάνουν καταγγελία. Περιμένουμε λοιπόν όλες τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση που νομίζω ότι τώρα ξεκινάει» ανέφερε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον έξι γυναίκες που είχαν συνευρεθεί ερωτικά στο παρελθόν με τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, φοβούνται για τυχόν διαρροή των δικών τους προσωπικών στιγμών στο διαδίκτυο.

Ποιος του τηλεφώνησε το πρώτο βράδυ στα κρατητήρια

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος που διώκεται για κακούργημα θα απολογηθεί τη Δευτέρα (27.12.2021). Οπως ανέφερε ο Alpha ο παρουσιαστής είχε ήρεμο βράδυ στο κελί των κρατητηρίων, ενώ δέχθηκε και ένα τηλεφώνημα από συγγενικό του πρόσωπο το οποίο του συμπαραστέκεται.

Οι έρευνες από την αστυνομία συνεχίζονται και «ξεσκόνισε» το σπίτι του παρουσιαστή στην Αλόννησο για να δουν αν υπήρχαν σε λάπτοπ και υπολογιστές βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Την ίδια ώρα η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο αν υπήρξαν κι άλλες πλατφόρμες στο διαδίκτυο, όπου ίσως να έχει ανεβάσει βίντεο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο ρόλος των δύο φίλων του 20χρονου θύματος στην Καλαμαριά που αναζητούνται - Οι καταθέσεις που θα ρίξουν φως στην δολοφονία
Οι δύο νεαροί που κατηγορούνται πλέον για επικίνδυνης σωματική βλάβη και κατοχής επικίνδυνων αντικειμένων, φέρονται να είναι πρόθυμοι να προσέλθουν με δικηγόρους στις αρχές και να παραδοθούν
Ο 20χρονος που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά
Σε εξέλιξη έρευνα για τον θάνατο δύο κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού - Απαντήσεις θα δώσουν η νεκροψία και οι τοξικολογικές εξετάσεις
«Οι δύο κρατούμενοι συμμετείχαν από τις αρχές Μαρτίου σε θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης που υλοποιείται στο Κατάστημα σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Πρόληψης και Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων»
Φυλακές Κορυδαλλού
«Συμπεριφορές και κρατική αναλγησία την οδήγησαν στο εγκεφαλικό» λέει ο σύντροφος της καθηγήτριας Σοφίας Χρηστίδου
«Αυτό ήταν η χαριστική βολή, χτύπησαν πρώτα τα περιστατικά που την στεναχωρούσαν, επί πέντε μήνες και αντί να πάει στην επιτροπή, πήγε στα επείγοντα» λέει ο θείος της 57χρονης καθηγήτριας
Η καθηγήτρια Αγγλικών Σοφία Χρηστίδου που πέθανε από εγκεφαλικό