Ελλάδα

ΕΟΔΥ: Γιατί δεν μπορείτε να βρείτε κάποιον στο τηλέφωνο – Η απάντηση Ζαούτη

Στην… δυσλειτουργία -τουλάχιστον- που παρατηρείται στην επικοινωνία των πολιτών με το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΔΥ αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Οργανισμού, Θεοκλής Ζαούτης.

Τα προβλήματα που καταγράφονται στις απόπειρες των πολιτών να συνδεθούν τηλεφωνικά με τον ΕΟΔΥ έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, με τον κ. Ζαούτη να παίρνει θέση στην καθιερωμένη ενημέρωση της Δευτέρας, 03.01.2022.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, την τελευταία εβδομάδα υπάρχουν δυσλειτουργίες με το τηλεφωνικό κέντρο.
«Κατανοούμε και αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση» παραδέχθηκε ο κ. Ζαούτης, κάνοντας λόγο για «πρωτόγνωρη έκρηξη κρουσμάτων με τη μετάλλαξη Όμικρον» με τους πολίτες να καλούν τον ΕΟΔΥ.

Παράλληλα, υποσχέθηκε πως εντός της εβδομάδας θα υπάρξει άμεση αναβάθμιση του συστήματος για να φιλτράρονται οι κλήσεις ενώ θα υπάρξει και νέος σχεδιασμός της οργανωσιακής δομής του φορέα.

Δείτε ολόκληρη την ενημέρωση

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε τρία «κύματα» ο σεισμός των 6,1 Ρίχτερ νότια της Κάσου και της Καρπάθου – Καθησυχαστικοί σεισμολόγοι
«Τέτοιοι σεισμοί γίνονται εφάπαξ», είπε ανέφερε ο Ευθύμης Λέκκας - Ηχησε το 112 το οποίο έδινε προειδοποίηση για τσουνάμι, και το οποίο καλούσε τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις ακτές
Σεισμός ανοιχτά της Κάσου
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ νότια από την Κάσο και την Κάρπαθο - Μήνυμα από το 112 για πιθανό τσουνάμι
Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω - Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές - Καθησυχαστικός ο Ευθύμιος Λέκκας - Μετασεισμός 3,4 Ρίχτερ
Ο χάρτης του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα