Ελλάδα

Καταγγελία για βιασμό 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Στο κύκλωμα εμπλέκονται αθλητές, παίκτες reality, επιχειρηματίες, πολιτικοί»

Νέες καταγγελίες έρχονται στο φως με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε ξενοδοχείο στο Θεσσαλονίκη το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Ήδη η εισαγγελική παρέμβαση αφορά και στο ενδεχόμενο ύπαρξης κυκλώματος μαστροπείας.

Με αφορμή τον καταιγισμό καταγγελιών που ακολούθησε μετά την καταγγελία της 24χρονης για βιασμό σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης αποκάλυψε, το πρωί της Δευτέρας (17.01.2022) στο Πρωινό πως ανάμεσα στα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση είναι και γνωστά ονόματα του αθλητισμού, παίκτες reality και επιχειρηματίες που έχουν σχέσεις με πολιτικούς.

«Με ενημερώνουν κορίτσια ότι οι εν λόγω κύριοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καλούσαν μέχρι και χθες το βράδυ κορίτσια σε πάρτι που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Τα ονόματα που έχω συλλέξει, για τα οποία είμαι σίγουρος για τους έξι από αυτούς, είναι από διάφορους χώρους. Υπάρχουν μέσα άτομα που ανήκουν στον αθλητισμό και την πυγμαχία, άτομα που έγιναν διάσημα μέσα από τα reality, προφανώς το μεγάλο κεφάλι είναι επιχειρηματίες που έχουν και τα χρήματα να το στηρίξουν όλο αυτό».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τυχεροπούλου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Τόσο εκτεταμένη η απάτη το 2020 που ήταν αδύνατο να μην τη δεις, ενημέρωσα γραπτώς Αυγενάκη και Γεωργαντά»
«Ήταν ενήμεροι για όλα. Ακόμα και λίγο πριν την καθαίρεση μου το 2024 έκανα έγγραφο» είπε η πρώην διευθύντρια τεχνικών ελέγχων του ΟΠΕΚΕΠΕ στη δίκη του πρώην διοικητή του Οργανισμού
Η Παρασκευή Τυχεροπούλου
Καλαμαριά: «Όσοι επιχειρούν να σπιλώσουν τη μνήμη του Κλεομένη θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου» λέει ο δικηγόρος του 20χρονου
«Η δολοφονία του Κλεομένη δεν θα μείνει ατιμώρητη. Η καταδίκη πρέπει να είναι καθολική όχι a la carte», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 20χρονου
Ο 20χρονος που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά
«Δεν έκανε αυτά που του αποδίδουν» λέει ο πατέρας του 21χρονου που εμπλέκεται στον ομαδικό βιασμό της 17χρονης στα Χανιά
«Το παιδί μου δεν έχει κάνει τίποτα και δεν έχει αναμιχθεί σε κάτι τέτοιο. Βρέθηκε μπλεγμένο χωρίς να φταίει» λέει στο newsit.gr ο πατέρας ενός από τους συλληφθέντες για την υπόθεση
Ανήλικη
Απολογείται ο 58χρονος Πολωνός που συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα
Ο Πολωνός αρνείται τις κατηγορίες ενώ έχει κατασχεθεί το κινητό, όπου εντοπίστηκαν φωτογραφίες πολεμικών πλοίων, καθώς και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές οι οποίες θα εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.
Ο 58χρονος Πολωνός