Ελλάδα

Μετρό: Άνοιξε και η στάση «Κάντζα» μετά το «Κορωπί» – Κλειστή ακόμα η «Παλλήνη»

Άνοιξε και η στάση της γραμμής 3 του Μετρό, «Κάντζα», και οι συρμοί από και προς το Αεροδρόμιο πραγματοποιούν κανονικά στάσεις, ενώ παραμένει ακόμα κλειστός ο σταθμός «Παλλήνη».

«Οι συρμοί του Μετρό, που κινούνται προς και από το Αεροδρόμιο, πραγματοποιούν στάση στους σταθμούς Κορωπί και Κάντζα. Οι συρμοί διέρχονται, δίχως να πραγματοποιούν στάση στον σταθμό Παλλήνη», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΣΤΑΣΥ.

Υπενθυμίζεται πως, λόγω της κακοκαιρίας και της κήρυξης γενικής αργίας, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ όπως και τα τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, θα κινούνται με πρόγραμμα αργίας. Μάλιστα, τα οχήματα των λεωφορείων και των τρόλεϊ βγήκαν στους δρόμους στις 06:30, λόγω του αυξημένου κινδύνου παγετού τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σε ό,τι αφορά τον ΗΣΑΠ, η συγκοινωνία θα διεξάγεται στο τμήμα Πειραιάς – Ειρήνη και αντίστροφα με προοπτική έως το μεσημέρι να δοθεί και το υπόλοιπο τμήμα της γραμμής σε λειτουργία.

Παράλληλα, στο δίκτυο του Τραμ, οι συρμοί κινούνται ως εξής:

  • Γραμμή 6 «Σύνταγμα – Πικροδάφνη» με τερματική στάση Λ. Βουλιαγμένης
  • Γραμμή 7 «Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος» με τερματική στάση Κολυμβητήριο

Έως το μεσημέρι αναμένεται να έχει αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία στο δίκτυο του τραμ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 63χρονου γυμνασιάρχη που προφυλακίστηκε για τον βιασμό ανήλικης μαθήτριας στο Ηράκλειο
Η καταγγελία έγινε από την 14χρονη μαθήτρια μαζί με τη μητέρα της κατά του εκπαιδευτικού, αναφέροντας ότι σε δύο διαφορετικά περιστατικά είχε υποστεί ασελγείς χειρονομίες
Ο διευθυντής του γυμνασίου στο Ηράκλειο