Αθλητικά

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε δυο νέα κρουσματα κορονοϊού

Ο κορονοϊός προκαλεί και πάλι πρόβλημα στην ΚΑΕ Ολυμπιακός. Τι αναφέρει η τελευταία ενημέρωση των “ερυθρόλευκων”, ένα 24ωρο πριν τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ για τη Euroleague.

Μετά τη χθεσινή (25.01.2022) ενημέρωση για ένα κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα, ο Ολυμπιακός έκανε σήμερα γνωστό πως προέκυψαν άλλα δυο, μετά τα τελευταία τεστ για COVID-19 που έγιναν στην ομάδα.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν δύο θετικούς παίκτες και ένα μέλος του σταφ. Θυμίζουμε ότι για το αυριανό ματς με τον Ερυθρό Αστέρα δεν υπολογίζεται ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο Γιώργος Πρίντεζης, ενώ αμφίβολος είναι ο Χασάν Μάρτιν λόγω αδιαθεσίας.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Euroleague, ένας αγώνας δεν αναβάλλεται λόγω κρουσμάτων όταν υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ διαθέσιμοι παίκτες σε μια ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σήμερα (26/01) βρέθηκαν ακόμη δύο μέλη της ομάδας θετικά στον Covid 19.

Ο συνολικός αριθμός ανέρχεται πλέον στα τρία κρούσματα (δύο παίκτες και ένα μέλος του σταφ).

Όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν απομονωθεί και ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα